Haberler

TÜRKİYE'NİN 35. BEST MODELLERİ…

Güncelleme:

35.Best Model Türkiye finali 26 Ekim 2022 çarşamba akşamı, Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde muhteşem bir gala ile gerçekleşti.

Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu'nun birlikte sunduğu 30 kadın 30 erkek yarışmanın podyuma çıktığı final gecesinde jüri üyeleri oldukça zorlandılar.

erkanozerman-gokaykalaycioglu.jpg

Erkan Özerman'a sürpriz hazırlayan organizasyon komitesi pastamburada'nın muhteşem pastasıyla, misafirler ve yarışmacılarla beraber kendisinin doğum gününü kutladılar

Gecede Ömür Gedik, Ege, Ozan Orhon, İshak Akbay sahne aldı.

Ayrıca Muzaffer Çaha, Faize & Sevim, Ece Gürsel, Best Model'in 35. Yıl Özel Ödülünü aldılar

Kadın mankenler Faize&Sevim ve Richezza modaevinin Best Model için özel olarak hazırladıkları koleksiyonla, erkek mankenler ise Muzaffer Çaha ve Şinasi Günaydın'ın Best Model'e özel tasarımlarıyla podyuma çıktılar.

35-best-model-of-turkey-sahiplerini-buldu-h344373-e6d87.jpeg

Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl, akış yönetmenliğini Ayla Kaymak gerçekleştirdi

Yarışmada jüri komiserliğini Av.Sadettin Dayıoğlu yaparken; Almila Nur Özerman, Merih Ergürbüz Alsulaimani, Dilek Koç Etike,, Ayse Maturi, Seyhan Soylu, Nurcan Sabur, Savaş Kalafat, Hakan Solaker, Muammer Kapucuoğlu, Ahmet Güneş, Benan Kurtuluş Saraç, Emine Çam, Beyza Toksoy, Yasemin Zambak, Servet Babataşı, Çağla Kurtuluş, Bahar Erdeniz, Oğulsat Gagşalova, Emel Güneş, Alev Esen, İlhan Isık, Engin Caglar, Tayfun Salkut, İlker Uzunalan, Ali Günaydın, Engin Koç, Ertan Etike, Koray Manalı, Engin İlhan, Rengin Vural, Cenk Kökan, Serpil Aymaz, Ümit Okur, jüri üyesi olarak yer aldılar.

Yarışmada

birinci Büşra Karakaş-Emir Mayacı

ikinci: Tuğce Tekin-Attila Savaşan

üçüncü : Kübra Bolkent-Ferit Elaldı

seçildi

best-model2022.jpg

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Erkan Özerman Ece Gürsel Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title