Haberler

Türkiye'den sadece o gidiyor! Zeynep Bastık, Katar Dünya Kupası'nda ünlü isimlerle sahne alacak

Güncelleme:

Şarkıları ve konserleriyle adından söz ettiren Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacak. Bastık, BTS, Nicki Minaj ve Shakira gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.

Oyunculuğu bırakarak şarkıcılığa yönelen ve konserleriyle sıkça adından söz ettiren Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde konser verecek. Bastık, konserde dünyaca ünlü isimlerle de bir araya gelecek.

TÜRKİYE'DEN SADECE O GİDİYOR

Zeynep Bastık, törende Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler ile performans sergileyecek. Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda gerçekleşecek Katar 2022 Dünya Kupası töreninde dünya yıldızlarıyla sahne alacak isimler arasında Türkiye'den tek isim Zeynep Bastık oldu.

KONSERİNİ YARIDA KESMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Ekim ayının başında Mersin'de sahneye çıkan Zeynep Bastık, talihsiz bir olay yaşadı. Sahnede kendisine ışık tutulmasından ve pet şişe atılmasından rahatsız olan Bastık, konseri yarıda kesti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili sitemde bulunan şarkıcı, "ikazlarımıza rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum sahneye atılan su şişesiyle devam etti. Yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri erken bitirdim" dedi.

Türkiye'de sadece o gidiyor! Zeynep Bastık, Katar Dünya Kupası'nda ünlü isimlerle sahne alacak

Türkiye'de sadece o gidiyor! Zeynep Bastık, Katar Dünya Kupası'nda ünlü isimlerle sahne alacak

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Zeynep Bastık Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

Katar'a gidecek gerçek sanatçı kalmadıda bunumu buldular. Keşke sanatı icra edecek , layık olacak bir sanatçı davet edilseydi.

46
12
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Bunun gitmesine karar veren haindir.

13
15
yanıtYanıtla
Mustafa Kara:

Katara Mustafa Sandal gitmelidir.Hem 90 lı yıllara hemde günümüz yıllarına damgasını vurmuş Uluslararası bir isim Dünyanın en iyi bestecisi ve Dünya starı Popun Kralı Mustafa Sandal gitmelidir.zeynep bastık Türkiye den başka kimse tanımıyor...

5
18
yanıtYanıtla
Mustafa Kara:

Uluslararası arası dünyanın tanıdığı bir isim olmalı Mustafa Sandal gitmeli Dünyanın en iyi bestecisi ve Dünya starı Türkçe Popun Kralı 90'lı yıllara damga vurmuş. Kesinlikle Mustafa Sandal girmelidir.

5
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title