Haberler

Türkiye'nin ilk kadın stand-upçılarından Buse Sinem İren güldürmeye geliyor

Güncelleme:

BKM Açık Büfe Youtube kanalında, orijinal Karadeniz şivesiyle anlattığı masallar ve film yorumları ile tanınan 'Çok da Fifi Hatunlar Stand Up'ın kurucularından biri olan Buse Sinem İren tek kişilik stand-up gösterisiyle izleyiciyle buluşuyor. İşte detaylar…

'Çocuklar Duymasın'da, Havuç'un müstakbel eşi olarak hayat verdiği Simay karakteriyle İstanbul Üniversitesi Altın 61 Ödül Töreni'nde "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu" ödülünü alan oyuncu, komedyen ve sanat tarihçisi Buse Sinem İren, Netflix'de yayınlanan, Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisinin, Türkiye uyarlaması 'Menajerimi Ara' dizisinde Meral karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Gain'de stand up gösterisinin bir kısmı yayınlanan ve büyük beğeni toplayan İren, bu yıl Tedx Yıldız Teknik Üniversitesi konuşmacısı olarak seçildi.

Buse Sinem İren'in 'BKM Açık Mikrofon' ile başlayan stand up serüveni, tek kişilik stand up gösterisiyle Türkiye'yive Avrupa'yıgezerek devam ediyor.

İnsan davranışlarını ve ortamları analiz etme yeteneğini standuplarında eğlenceli şekilde sunan Buse Sinem İren, 22 Ocak'ta Route Ankara'da, 29 Ocak'ta BKM Mutfak Çarşı'da ve 5 Şubat'ta İzmir Performance Hall'de yapacağı stand-up gösterileriyle izleyicilere kahkaha vaad ediyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Beşiktaş Kültür Merkezi Çocuklar Duymasın Buse Sinem İren Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title