Haberler

Türkan Şoray... SULTANA ZEYTİN DALINDAN TAÇ!

Güncelleme:

4. sü düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı, Türk sinemasının usta ismi Türkan Şoray’ın katılımı ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Şoray, "Her kitap yeni bir dünyadır, sevdiğim yazarları burada bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kitap fuarları bulunduğu yerin kültür ve sanatına büyük hizmet ediyor" dedi.

Fuara Ahmet Ümit onur konuğu oldu ve 100'e yakın yayınevi katıldı. Usta kalem Ayşe Kulin de konuklardandı ve fuara gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyduğunu belirtti.

Ayrıca yazlık sinema konseptinde düzenlenen film gösteriminde katılımcılar, "Selvi Boylum Al Yazmalım"ı izledi. Gösterim sonunda sahneye çıkan Türkan Şoray'a hitaben Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler "Sen bizi emekle, şefkatle, insani değerlerle tanıştırdın, buluşturdun.

Bize bunları öğrettin. Biz de sana teşekkür olarak sadece kalbimizin değil bütün hayatımızın sultanı olarak bu zeytin dalından yapılmış tacı hediye etmek istiyoruz" diyerek kristal bir yıldızla taç hediye etti.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Türkan Şoray Zeytin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title