Haberler

Türk Halk Müziği'nin Yeşil Gözlü Kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın Ölümü Ünlü İsimleri Yasa Boğdu

Güncelleme:

Bir süredir kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş, hayatını kaybetti. Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu.

54 yaşındaki ünlü şarkıcı Nuray Hafiftaş kansere yenik düştü. Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi olarak bilinen Hafiftaş'ın ölümü ile sosyal medya kan ağladı.

ÜNLÜ DÜNYASI YASTA

Pek çok ünlü isim Nuray Hafiftaş'ın ölümü ile yasa boğuldu. Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü isimler duygu dolu paylaşımlar yaptı.

İşte o paylaşımlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuray Hafiftaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

VAHİD VARAN:

Bir ömür müzikle uğraşanlar değil Allah yolunda uğraşanlar Cennete girebilirler.

5
2
yanıtYanıtla
ERDİ ER:

Namaz kılmayanların akibetleri hüsrandır.

4
2
yanıtYanıtla
ALİ ALBAYRAK:

Her canlı vadesi dolduğunda ölecektir.Önemli olan imân kurtarabilmektir.

3
0
yanıtYanıtla
SAKİN:

ALLAH Rahmet etsin mekanın cennet olsun inşallah

2
1
yanıtYanıtla
zeytindalı:

ALLAH Rahmet etsin mekanın cennet olsun inşallah

2
0
yanıtYanıtla
N’aurez budak:

Sende ayni olcan namazla né ilgisi var

0
1
yanıtYanıtla
şükrü:

insanlar nasıl yaşarsa öyle dirilirler. . . . . unutmayın ölüm herkese var . . . ahirette ebedi bir hayat var. oradan buraya dönüş yok. ona göre dünya da yaşamak lazım. . müzüik ruhun değil , nefsin gıdasıdır. nefsin tavanı yoktur. doğrular can acıtır. . . . anlayana

1
0
yanıtYanıtla
SELİM SESLİ:

Ey müzikle, dizilerle ,filmlerle ömrünü tamamlayan kullar Allaha olan kulluk görevlerinizi untmayın.Sahip olduğunuz varlıklar içinde dünyanın süsüne aldanmayın.Hüsranla kabre girdiğinizde ne kabir nede mahşer gününde bir yardımcınız olmaz.İslamın şartlarını yerine getirmeden öldüğünüzde tabutlarınıza Kabenin örtüsü bile örtülse... cenaze namazlarınızı on binlerce insan kılsa bile sizlere hiçbir faydası olmaz.Sadece sabah namazının iki rekât farzı dünyadan daha hayırlıdır.!

1
0
yanıtYanıtla
SELİM SESLİ:

Mekânı cenet olsun diye papağan gibi tekrarlayıp duranlara soruyorum. Kulluk görevlerini yerine getirmeyenlerin makamları nasıl Cennet olacak.Öldükten sonra kimsenin yeri lafla ,duayla Cennet olmaz.Ancak kişi sağen kulluk görevlerini yerine getirdiğinde mekânı Cennet olur . Bırakın bu duygusal boş sozleri...

1
0
yanıtYanıtla
Neslihan zırh:

Esas bence sizin gibilerin mekanı cennet olmaz kimin nereye gidecegini kimse bilemez Rabbimin başka ama dua etmek temenni etmek başka bişey ondan sonrası Rabbim e kalmış ama insan olan insan ölmüş bir insanın arkasından ne olursa olsun iyi dileklerde bulunur eleştiri yapınca ne geçiyo elinize bilmiyorum ibadet bir borçtür bu dünyada olmassa öbür dünyada òdersin ama insan olmayan insan bu dünyadada kötü òbür dünyadada kötü bence Not. sizin gibi kötü niyetli ve merhametsiz insanlar. . . . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title