Haberler

Türk Erkeklerinin Yontulması Lazım!

Güncelleme:

'Çakallarla Dans- Hastasıyız Dede' isimli filmin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı.

'Çakallarla Dans' filminin devamı olarak çekilen 'Çakallarla Dans- Hastasıyız Dede' isimli filmin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Murat Şeker'in yönettiği filmde; İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar'la birlikte başrol oynayan Şevket Çoruh, yapımla ilgili şu bilgileri verdi:

İlk filmin bu kadar yoğun ilgi göreceğini tahmin etmedim. 'Çakallarla Dans', vizyona girdiğinde gösterimde zaten çok fazla film vardı; sinemalarda çok yer bulamadı. Bu film enflasyonun içinde bile hatırı sayılır bir gişeye ulaştı. Film, daha sonra internette yayınlanmasıyla esas patlamasını yaptı.

MUTLUYUM!

Filmde canlandırdığım 'Gökhan' çok dominant, sürekli içen, kadın ve bira tutkusu olan bir adam. Bu karakterin yontulmasını isterdim. Sadece Gökhan değil, tüm Türk erkeklerinin yontulması lazım.

Kamyon kasalarında ve taksilerde 'Hastasıyız Dede' sloganını görmeye başladım. Bu da ilk defa başıma gelen bir şey. Beni ilk filmden bir sene sonra bile oradaki rolümle anan birçok kişiyle karşılaştım. Çok mutlu oldum.

ÇOK DAHA KOMİK

İkinci filmin çok büyük avantajları var çünkü artık birbirini tanıyan bir oyuncu topluluğuyuz ve hiç zorlanmadık. Devam filmleri genelde ilk filmle karşılaştırılır ve başarısız bulunur; burada tersi olacak. İlk filmden çok daha fazla beğenileceğine inanıyorum. İlkinden çok daha komik, eğlenceli olacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Akkoyunlu İlker Ayrık Murat Şeker Timur Acar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title