Haberler

Tuğçe Kazaz, Can Dündar ve Erdem Gül'ün Tutuklanmasını İstiyor

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından Fransız gazetecinin tutuklandığı haberini takipçileriyle paylaşan Tuğçe Kazaz, "Darısı Can Dündar ile Erdem Gül'ün başına" dedi.

Manken Tuğçe Kazaz sosyal medya hesabından ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapmaya devam ediyor. Kazaz bu kez, takipçileri ile Can Dündar'ın ve Erdem Gül'ün tutuklanmasını istediğini gösteren bir mesaj paylaştı.

"DARISI CAN DÜNDAR VE ERDEM GÜL'ÜN BAŞINA"

Kazaz hesabından yazdığı notta "Avrupa'nın Adaleti Can Dündar ve Erdem Gül için adalet arayan Avrupa'nın adaleti, Fransız Gazeteci Florence Hartmann için işlemiyor. Bosna soykırımını deşifre eden gizli belgeleri yayınladığı için gazeteci Lahey'de yaka paça tutuklanmış. Ne diyeyim adalet bu. Darısı Can Dündar ile Erdem Gül'ün başına" ifadelerine yer verdi.

İşte Tuğçe Kazaz'ın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğçe Kazaz Can Dündar Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

CESUR YÜREK:

Delikanlı kız vesselam

6
23
yanıtYanıtla
HAKAN:

BİZ SİZİN GİBİ YAPAMIYORUZ, SİZ HER TARAF OLDUĞUNUZ KONUŞANI BU ŞEKİLDE MUHATAP ALIYORSUNUZ SANIRIM. . .

yanıt2
yanıt0
Yarin @:

Gundemde kalmak isteyen yalaka bugun senden olur yarin satar

26
2
yanıtYanıtla
MaviKaN_09:

Tuğçe senin gibi akıllı ve güzel bir kızı en kısa zamanda siyasette görmek istiyoruz. Arkandayız. seviyorum seni. . yürekli kız.

5
21
yanıtYanıtla
EN KISA ZAMANDA:

John Dündar hapishane ye

5
19
yanıtYanıtla
Resul:

Sen kim oluyorsun yağcı dönek onlar sana birşeymi yaptı Türkiye banamızın çiftliğimi Türk halkı onlarıda senide çok iyi tanıyor Cicim

14
7
yanıtYanıtla
ahmet:

aynen doğru demiş darısı onların başına basın özgürlüğü imiş vatan hainliği bunları savunanlarda vatan haini senin devletinin sırrını gazeteye basıyo bide bunları savunananlar var hala

9
11
yanıtYanıtla
MUHAFAZAKAR MİLLİYETÇİ:

Tuğçe abla 10 numara 5yıldızsın

4
13
yanıtYanıtla
MEVSİMSİZ KAR:

Bu kız çok güzel konuşuyo

6
11
yanıtYanıtla
git vucudunu göster:

Kadin seni dinleyen kim sen nereye varmak istiyorsun tamam anladik sende tayibin yalakalisin nerdeyse adami icine girecen

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title