Haberler

Tuğçe Kazaz AK Parti ve Atatürk'ü Rakamlar Üzerinden Kıyasladı

Güncelleme:

Eski manken, Atatürk'ün ölüm yaşı olan 57'nin Ak Parti'nin başa geldiği hükümet sayısı olduğunu söyleyince ortalık karıştı.

Eski manken Tuğçe Kazaz tweetleriyle olay yaratmaya devam ediyor. Tuğçe Kazaz bu kez de Atatürk ve AK Parti'yi kıyasladı.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Atatürk'le ilgili yazdığı bir tweetle sosyal medyanın gündemi oldu.

"ATATÜRK ÖLDÜĞÜNDE 57 YAŞINDAYDI... AK PARTİ 57. HÜKÜMET"

Atatürk'ün 57 yaşında hayatını kaybettiğini hatırlatan Kazaz, AK Parti'nin de başa geldiğinde 57. hükümet olduğunu hatırlatarak 'Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez. Atatürk öldüğünde 57 Yaşında idi ve Ak Parti başa geldiğinde 57. Hükümetti. ' diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Tuğçe Kazaz Ak Parti Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

tuğçe kalasmobilWeb@haberler.com:

Tuğçe validemiz sende 4 büyük din var hepsine geçtin budamı tesadüf peki sergen yalçın gibisin 4 büyük takımda oynadı o sende maşallah 4 dine birden geçtin

32
5
yanıtYanıtla
adana:

super yaa :)

yanıt3
yanıt0
selin2230:

put perest gene neyin peşindesin ;)

26
5
yanıtYanıtla
DgnmobilWeb@haberler.com:

İlk 6 ay anne sütü çok önemli. Aman dikkat

25
3
yanıtYanıtla
super kadin ):

bu kadin cok iyi . . . . :) gençleri sokağa yikmaya vurmaya öldürmeye cagirmiyor ''hayati durdurun'' diye saçma sapan laflar etmiyor . . . fikir ve dusunce ozgurlugu diye nara atanlari kendi silahi ile vuruyor yani fikirlerini söylüyor yazıyor, eger cok şikâyetçiyseniz 90 fikir ve dusunce ifade ozgurlugu diye diye bunlar sizin eseriniz . . .

7
19
yanıtYanıtla
bıngol:

senı sevmeyen olsun

6
20
yanıtYanıtla
handem005:

tövbe yarabbi :)

yanıt0
yanıt0
sivaslımobilWeb@haberler.com:

Tuğçe şu torbacının numarasınıda yazsana

18
5
yanıtYanıtla
yeliz güneş:

:)))))

yanıt0
yanıt0
hoooop:

yazık beyni protez galiba oda böyle olmak istemezdi ama napsın Allah yarattı hepimizi sonuçta, sorgulamak tabiki mümkün değil

17
3
yanıtYanıtla
yeliz güneş:

:)))))

0
0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title