Haberler

Tuğba Ekinci, "Köpeklerin toplanmasını istiyorum" diyen Erdoğan'ın kararına karşı çıktı: Sizi severim, fakat garibime gitti

Güncelleme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sokak hayvanlarının toplatılması kararı alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Sosyal medya hesabından Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Sizi çok severim, fakat garibime gitti" dedi.

Gaziantep'te bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ateş'in kızı Asiye, bahçede oyun oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısından güçlükle kurtarılan Asiye Ateş, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve olay tüm ülkede infiale yol açmıştı.

ERDOĞAN, KÖPEKLERİN TOPLANMASI İÇİN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te yaşanan pitbull saldırısından sonra belediye başkanlarına "Bu saldırı bardağı taşırdı. Bu nedenle tehlike arz eden tüm köpeklerin toplanmasını istiyorum" çağrısı yapmıştı.

"SİZİ SEVERİM FAKAT BU BENİM DE GARİBİME GİTTİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci de bu karara itiraz etti. Instagram hesabından Erdoğan'ın bir fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Sizi ne kadar severim sayarım bilirsiniz. Fakat sokak hayvanları için uygulanacak yeni prosedür benim de garibime gitti. Beni bilirsiniz kendim için sizden bir şey istemedim hiçbir zaman. Yanlış anlaşılmalar olmuş düzeltilebilir diye düşünüyorum. Değerli zeki Cumhurbaşkanım" dedi.

Tuğba Ekinci, 'Köpeklerin toplanmasını istiyorum' diyen Erdoğan'ın kararına karşı çıktı: Sizi severim fakat garibime gitti

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık günü bir sitede Hüseyin Ateş'in kızı Asiye, bahçede oyun oynarken 2 pitbull saldırısına uğradı. Yaralı olarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Asiye, ardından özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyat oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Asiye, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra önceki gün Sağlık Bakanlığı'nca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya'ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Asiye, Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, yoğun bakım servisinde yatan Asiye Ateş'in muayenesi yaptıktan sonra, ekibiyle birlikte doku nakli için hazırlıklara başladı.

Tuğba Ekinci, 'Köpeklerin toplanmasını istiyorum' diyen Erdoğan'ın kararına karşı çıktı: Sizi severim, fakat garibime gitti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Tuğba Ekinci Instagram Haberler

500

Yorumlar (77)

Süleyman Şanalır:

O itlerin parçaladığı yavrucak senin çocuğun olsaydıda böyle mi düşünürdün insana zarar veren her mahlukatın katli vaciptir.

278
33
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

kafanız mı güzel sizin ya orada bir insan hayatı söz konusu hayvan ölsün demiyoruz ama bu hayvan değil canavar tuğba sen kıt aklınla böyle işlere girme seninde ne olduğunu tüm türkiye biliyor pitbull beslemek zaten yasak benim ülkemdeki sokak köpeklerinden böyle bir haber uzun yıllar duymadım yapan ya pitbull ya doberman tarzı cinsler

257
30
yanıtYanıtla
Süleyman Şanalır:

Pitbull besleyenler cinayete teşebbüs ile, insanlara saldırırsa cinayet ile yargılanmalıdır

278
8
yanıtYanıtla
mustafa Kuran:

Tuba hanım garibinize giden ne sıcak barınaklar yapın düzenli bakılsın diyor soğukta aç kalmasınlar diyor bunun neresi garip

242
36
yanıtYanıtla
ali yazar:

senin sizin evladnızın başına gelse neyapardınız çok merak ediyorum

250
20
yanıtYanıtla
Cemal altın:

Reisin sigara yasağı yanında şehirlerde tehlikeli ve çirkin görüntüye sebep olan sahipsiz kedi, köpeklere çeki düzen istediği bu projesini tebrik ediyorum. Hayvan sahipliyse faydalıdır.

221
42
yanıtYanıtla
`Sentinus?? :

Sokak hayvanlarının,yeri sokaklardır İnsanoğlu hayvana düşmanlık edecek kadar alçaklaştı.. Avrupa gibi olmak mı istiyorsunuz o zaman yallah avrupaya! Sokak hayvanlarının, yeri sokaklardır öğreneceksiniz! Paşa paşa. Ne oldu da insanoğlu hayvana düşmanlık edecek kadar alçaklaştı? Tövbehaşa Allah yaratmasaydı o zaman sizin zerre aklınız yok insanoğlu cani tehlikeli,hayvan değil!

31
179
yanıtYanıtla
anıl çelik:

İnsan Olan anlar yazdıklarını ama insan değiller.

yanıt14
yanıt114
Soykut Bayramoğlu:

Tehlike arz edenler toplanmalı doğru bir karar benimde bir köpeğim var ama asla başka bir canlıya zarar vermesini istemem,ama bu pitbul sahipleri sırf başka canlılara saldırsınlar diye besliyorlar o hayvanlarada yazık genleriyle oynadılar bir canavar yarattılar bence hepsi toplanmalı ve bir daha üremelerine ve satılmalarına müsaade edilmemelidir barınaklarda yaşamını sürdürmelidirler

192
11
yanıtYanıtla
juzen sari:

madem oyle bir ırk bakım masrafına gerek yok acısız uyutucan

yanıt0
yanıt0
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title