Haberler

Tuğba Ekinci, genç sunucuyla aşk yaşadığı konuşulan Cem Yılmaz'a öfke kustu: Şımartmayın yaşlanmış insanları

Güncelleme:

Tuğba Ekinci, günler önce Cem Yılmaz ve Saadet Özsırkıntı'nın aşk yaşadığı iddialarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yılmaz'ı hedef alan Ekinci, "Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları, bu ne hovardalık" dedi.

Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran Cem Yılmaz'ın TV8'in sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yılmaz'ın gösterisine gittiği ve kulisinde ünlü komedyen ile bir araya geldiği öne sürülen Özsırkıntı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çıkan haberleri yalanlamıştı.

AŞK HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI

Aşk haberlerinin yayılmasının ardından Instagram hesabından yalanlama metni paylaşan Özsırkıntı "Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Lütfen, sizden ricamdır; yanlış veya yalan bilgilerle gündem yaratılmasın" ifadelerini kullanmıştı. Cem Yılmaz ise özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakmıştı.

Tuğba Ekinci, genç sunucuyla aşk yaşadığı konuşulan Cem Yılmaz'a öfke kustu: Şımartmayın yaşlanmış insanları

"ŞIMARTMAYIN YAŞLANMIŞ İNSANLARI"

Günler önce çıkan haberleri yeni gören şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından Yılmaz ve Özsırkıntı'nın fotoğrafını paylaşarak ünlü komedyeni hedef aldı. Yılmaz paylaşımında "Valla aşk olsun bu kız da bu adama bakarsa Serenay gibi yuh yani o zamanda demiştim. Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları iki şöhreti var diye herkes yerini bilsin ya bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara" dedi.

Tuğba Ekinci, genç sunucuyla aşk yaşadığı konuşulan Cem Yılmaz'a öfke kustu: Şımartmayın yaşlanmış insanları

"DÜNYADA ERKEK KALMASA GİDERİ YOK"

Tuğba Ekinci daha önce de Cem Yılmaz hakkında "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Cem Yılmaz Instagram Haberler

500

Yorumlar (72)

bkt:

bu kadını hıc sevmem ama bu kez yüzde yüz dogru konusmus

46
4
yanıtYanıtla
vatandaş.:

ya şu adamı insan yerine koyup gündemde tutanlara yazıklar olsun. İşte böyle insanların yüzünden ülkemizden musibet eksik olmuyor. Maalesef kurunun yanısıra yaşta yanıyor.

30
9
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Kurunun yanında neden yaş da yanıyor ki Cenabı Allah kuruyu yaşı ayırt etmeye aciz midir? Laf ediyonuz da ezbere azbere konuşuyonuz. Din bezirganları sizi

yanıt4
yanıt5
Cem Yılmaz:

Tuğba Ekinci defalarca söyledim , benden iki tane olsa birini sana vermem.

18
13
yanıtYanıtla
Tarkan:

Bak bu komik gerçektenn Yaaa heeeee heeee heeeeee.kendini rengarenk boyayıp komik olmaya çalışan biri söyleyince inandırı olmuyo

yanıt0
yanıt0
Atin intikami:

Tugba ekinci hakli herkes dagilsinn

16
13
yanıtYanıtla
Cenbas:

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bu Adamin parasi olmasa kim bakar harbi olun

24
4
yanıtYanıtla
Tarkan:

Normal görebilende varmış.aynen alkolden suratı kıpkırmızı yada küçük bir ihtimal artık espri yapmıyor dıye belkide akşamdan palyoço falan olduysa o kırmızılık ondandır.super mario oburiks şirinbaba karışımı.

22
5
yanıtYanıtla
POYRAZ:

HAKLI TUBİŞ KESİNLİKLE PARAYA GİDİYORLAR DEMEKKİ

20
4
yanıtYanıtla
TÜRKİ:

TUĞBA VE CEM İKİNİZ DE SEVİMSİZ VE İTİCİSİNİZ

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title