Haberler

Tuğba Ekinci'den çok konuşulacak sözler: Çalıştığımız yerlere fakirleri almıyoruz

Güncelleme:

Tuğba Ekinci, sahne fiyatlarına zam yapan şarkıcılara hak verdi. Ekinci tartışma yaratacak açıklamalarda bulunarak "Çalıştığımız yerlere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin. Fakirleri almıyoruz" dedi.

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Ekinci, köpeğiyle Şişli'de görüntülendi. Son dönemde bazı sanatçıların sahne fiyatlarını artırmasıyla ilgili konuşan Ekinci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"FAKİRLERİ İÇERİ ALMIYORUZ"

Bazı şarkıcıların sahne fiyatları için 1-2 milyon TL arası istemesine Ekinci, "Gayet iyi oldu, bedavaya eğlence yok. Görüyorsunuz hayat pahalılığını, ne alaka? Ona göre eğlence var. Kadın var, bar var ve müzik var. Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin. Fakirleri içeri almıyoruz. Fiyatlar normal, daha da pahalı olması gerekiyor" dedi.

Tuğba Ekinci'den çok konuşulacak sözler: Çalıştığımız yerlere fakirleri almıyoruz

Tuğba Ekinci'den çok konuşulacak sözler: Çalıştığımız yerlere fakirleri almıyoruz

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Tuğba Ekinci Ekinci Sözler Zam Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

fazlı şahin :

Kusura bakmasın ama ücretsiz olsa yine gitmem bunu görecem diye. Tv karşısında Bir tas çekirdek iki bardak çay bana göre bu kadından daha pahalı bi zevk :))

247
14
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Mülk Allah'ındir. Kimse kendini birşeyin sahibi sanmasın... Zaten sapkın eğlenceler de firavinlasan nevse sahip olan zenginlerin aktivitesi. Ne mutlu ki ölümü unutmadan yasayanlara.

188
17
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Yazana bak hele bizim oralarda hacı hiçde mülk allahındır demiyor ayın birinde kiracıların peşindeeee

yanıt19
yanıt23
Zübeyir Kıvrak:

YAHU BUNLAR DEĞİLMİYDİ PANDEMİ DÖNEMİNDE AÇIZ DEVLET BİZE DESTEK VERSİN DİYE NARA ATANLAR....

169
11
yanıtYanıtla
Kadir Kara:

İlk başta bi kızası geliyor insanın fakat haklılık payı da yok değil.. Artık fakirlerimiz de zenginlerle aynı telefonu kullanmak, aynı mekanda yemek içmek, aynı markaya ait giyinmek gibi garip bir yarışın, hırsın içinde.. Söyleyince de kızıyorlar :)))

119
39
yanıtYanıtla
mkanylmz:

bir şeyden de eksik kalın be fakirler. ne işiniz var rakının 1.500 liraya açıldığı mekanda. sanki fakirler de gelsin dese gidebileceksiniz.

96
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title