Haberler

Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı

Güncelleme:

Tuğba Altıntop, Çanakkale Saroz'daki yazlığında geçirdiği talihsiz kazadan sonra yaptırdığı estetikle bambaşka biri oldu.

Yeğeninin yaş gününü kutlamak için Çanakkale Saroz’daki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, yaşadığı talihsiz kazanın ardından estetik operasyon geçirdi.

BAYILIP DÜŞMÜŞTÜ

Yazlıklarının bahçesinde uzun süre güneşlenen Altıntop, daha sonra su almak için kalktığında birkaç adım sonra başının dönesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine düşmüştü. Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntop’un dişlerinde de kırıklar oluşmuştu.

KAZA SONRASI ESTETİK OPERASYON

Altıntop'un evde geçirdiği kaza sonrası yüzüne cam kırıkları battı ve izler kaldı. Yüzündeki camlar çıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntop’un yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yüzüyle hayranlarını şaşırttı.

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Geçirdiği kazayı bir estetik operasyon için fırsat bilen Altıntop, hayranlarının tepkileri karşısında instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Burnum kırık mı kalsaydı ya da yapılmış burnum orantısız kalsaydı yüzüme cam kırıkları battı ve izler vardı. Ameliyatta çıkarıldı cam kırıkları. Yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme. Ama hayatımın bana verdiği her iz beynimde.”


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Altıntop Çanakkale Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Nurishh:

Her derdimiz bitti senin yüzün bize dert oldu sanki.Böyle haberlere uyuz oluyorum.

90
4
yanıtYanıtla
yldali_cfc@hotmail.com:

okuma o zaman!!

yanıt0
yanıt0
şadiye:

çokta umrumdaydı senın suratın. filistinde onca yaralılar saglamken sakat kalanlar ruhunda ve vücudunda onlarca iz taşıyanlar varken çok umrumdasın tugba !!!

80
6
yanıtYanıtla
jfdnara83@windowslive.com:

e niye okudun o zaman :)

yanıt0
yanıt0
Enes:

Suratına bakıyolar gibi konuşma :)

42
2
yanıtYanıtla
abi:

vallahi bence çok güzel olmuş eskiden bu kadar güzel değildi tuğba !

11
25
yanıtYanıtla
of:

alay belanı versin be kadın

0
19
yanıtYanıtla
ayşegülAdınız Yazın:

bu kadar mı safsınız..ne düşmesi.....estetik ameliyat oldu..düşme ise kılıfına uydurmak için uydurulmuş bir yalan..çok ta güzel olmuş..kocaman burnu vardı....

7
1
yanıtYanıtla
dilek:

okumak zorunda değilsiniz böyle haberleri sonrada bizim umrumuzda değil dersiniz sizin gibi yorumları okudukça gülüyorum

5
1
yanıtYanıtla
nalan okm@m.m:

Bence cok güzel olmus bakarsin rafet geri döner

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title