Haberler

Tuba Ünsal, Afrika'daki Yardıma Muhtaç İnsanları Ziyaret Etti!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Afrika'daki yardıma muhtaç insanları ziyaret etti. Ünsal'ın bu hareketi Gamze Özçelik'ten sonra Tuba Ünsal'ında kendisini yardıma muhtaç insanlara adadığı şeklinde yorumlandı.

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için Afrika'ya gitti.

Tuba Ünsal, Afrika'daki Yardıma Muhtaç İnsanları Ziyaret Etti!

"GAMZE ÖZÇELİK'İN İZİNDEN GİDİYOR"

Sosyal medya hesabından Afrika ziyaretinden kareler paylaşan Tuba Ünsal, "Aklımdan hiç çıkmayan yediğim lokmayı haram eden kareler.... İnsan evladının en büyük ayıbı hala açlıkla boğuşan Afrika!" notunu ekledi. Ünsal'ın fotoğrafları sosyal medyada farkındalık yarattı. Ünsal'ın takipçileri fotoğraflara çok sayıda yorum yaptı. Ünsal'ın bir takipçisi paylaşıma, "Yüreğinden yüzün kadar güzel. İnsanların Afrika'yı önemsemesi çok önemli." yorumunu yaptı. Ünsal'ın başka bir takipçisi ise, "Tuba Ünsal, Gamze Özçelik'in izinden gidiyor. Yardıma muhtaç insanlar adına bir şeyler yapılması gerçekten güzel." yorumunu yaptı.

Tuba Ünsal, Afrika'daki Yardıma Muhtaç İnsanları Ziyaret Etti!

"UMUTLARIMIZ RENGARENK BİZİM"

Sosyal medya hesabından o anların fotoğrafını paylaşan Gamze Özçelik, Arakanlı yardımıma muhtaç insanları ziyaret etmişti. Özçelik paylaşımına, "Hikayelerimiz farklı olsa da, hayallerimiz ve umutlarımız hep rengarenk bizim." notunu eklemişti.

Tuba Ünsal, Afrika'daki Yardıma Muhtaç İnsanları Ziyaret Etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Sosyal Medya Tuba Ünsal Afrika Haberler

500

Yorumlar (70)

corci:

başlarım afrikasına kardeşim, benim ülkemin dağ köylerinde bir sürü muhtaç insan dururken

7
19
yanıtYanıtla
öjjjjjjjöööööö:

bütün dünyada moda akımı afrikaya yardım etmek bir çeşit reklam kişi önce etrafına yardım etmeli. . .

11
10
yanıtYanıtla
leyla:

çok yardım etmek istiyorlarsa Afirka''ya kadar yorulmasınlar. Önce kendi memleketlerindeki insanlara bir baksınlar. Reklamdan başka birşey değil.

15
5
yanıtYanıtla
Boş konuşmuaar:

Sen yanındakileri yardım edebiliyor musun acaba?

yanıt4
yanıt2
adaletçi:

etmediklerini nerden biliyosun ?

yanıt2
yanıt0
HOLLYWOOD ÖZENTİSİ:

Memleketin yarısı açta açıktayken böylesine reklam denir herhalde

11
9
yanıtYanıtla
velcan:

Memleketin yarısı, Afrikadakiler kadar mı aç ve açıkta?Bizdeki açız diyenler, orada tokuz diyenlerden de tok!

yanıt4
yanıt1
ZEHRA:

sen ben o kendi ülkemizdekilere yardım edebiliriz var çünkü böyle bir gücümüz. Ama afrika köleleştirilmiş ve tamamen fakir bir ülke o yüzden dışardan tabiki yardım edilecek . Türkiyede herşey güllük gülistanlık değil tabiki ama bir Afrika kadar da çaresiz değil.

yanıt1
yanıt2
SERDAR:

Reklam reklam reklam bizim ülkemizde çöpten yemek toplayanlar var gercekten çok fakir insanlar var bebeğine süt mama bez alamıyan insanlar var kişi önce kendi evindekilerin karnını doyuracak srtını pek tutacak sonra dışarıya bakarsın

11
7
yanıtYanıtla
ÖYLE OLUYOR MU:

yıllarca açıl saçıl, evlilik dışı ilişki yaşa, sonra kapanıp bir yardım yap, cennete git. . biz boşuna uğraşıyoruz yıllarca

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title