Haberler

Trabzon'da Moda Rüzgarı Esti

Ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk ve Serkan Tan, 'Forum Fashion Week' organizasyonunda Trabzonlu moda severlerle buluştu.'Forum Fashion Week' kapsamında düzenlenen defilede bir çok markanın yeni sezon kreasyonları Trabzonlu moda...

Ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk ve Serkan Tan, 'Forum Fashion Week' organizasyonunda Trabzonlu moda severlerle buluştu.

'Forum Fashion Week' kapsamında düzenlenen defilede bir çok markanın yeni sezon kreasyonları Trabzonlu moda severlere sunuldu. Forum Trabzon'da gerçekleşen defileye büyük ilgi gösteren Trabzonlular, ünlü mankenleri cep telefonları ile görüntüledi.

Defile sonrası fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan top modeller Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk ve Serkan Tan, bir ara uçaklarını kaçırma tehlikesi atlattı. Hayranlarının yanından zor da olsa ayrılan mankenler, Trabzon Havaalanı'na geçerek uçakla İstanbul'a hareket ettiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Irmak Atuk Ece Gürsel Şenay Akay Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title