Haberler

TİP'ten milletvekili olarak Meclis'e giremeyen Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi'nden gelen teklif üzerine Muğla'dan milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, TBMM'ye giremedi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aslantuğ, "Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese bin selam olsun" dedi.

Sayısız film ve dizi projesinde yer alan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın teklifiyle milletvekili adayı olmuştu. Sandıkların açılmasıyla Muğla birinci sıradan milletvekili adayı olan oyuncunun TBMM'ye giremediği belli oldu. Milletvekillik hayali suya düşen usta oyuncu, sessizliğini bozdu.

"GÖNLÜNÜ PUSULASINI AÇAN HERKESE BİN SELAM"

Instagram hesabından sonuçların ardından bir paylaşım yapan Mehmet Aslantuğ, şu ifadeleri kullandı: "Kendimize açıklayacak kelimelerimiz yoksa eğer, hayatı anlamak da zorlaşıyor. Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz. Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da "Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese, tanıdığı sevdiği yerden bin selam olsun."

TİP'ten milletvekili adayı olarak Meclis'e giremeyen Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu

TİP'İN HANGİ ADAYLARI MİLLETVEKİLİ OLDU?

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) üç milletvekili, Sera Kadıgil, Erkan Baş ve Ahmet Şık yeniden milletvekili seçildi. Barış Atay ise yeniden milletvekili seçilemezken Gezi davasından tutuklu Can Atalay'ın seçilmesiyle, TİP Meclis'teki koltuk sayısını korudu.

SEÇİME 3 GÜN KALA HAYRANLARINA SESLENMİŞTİ

Seçime 3 gün kala Instagram hesabından video yayınlayarak takipçilerine seslenen Aslantuğ, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sadece seçime değil, ülkenin onur mücadelesinin oylanacağı sabaha üç gün kaldı. Bu mühürlü zaman için; insiyatif alan, elini taşın altına koyan güzel çocuklarla birlikte olmaktan mutluyum. Ve... Bizzat buradan söylemek istediğim şeyler var! Saklayamam, esirgeyemem... Borçluyum! Nezaketen sorulmamış bütün sorulara; tüm haklara, özgürlüklere, meraklara… Bilmek isteyene, güvenmek isteyene; velhasıl umutlarını teslim etmeye hazır bütün niyetlere, gönül kapım üzerinden borçluyum! Ve hatta; yalanlara, korkulara, kıskançlıklara; arsızlığa, hırsızlığa da borcum var! Siyaseten değil, haysiyet üzerinden! Kendimi bildiğim, öğrendiğim ne varsa o nedenle. Öyleyse... Yine ve yeniden ödeyelim."

TİP'ten milletvekili adayı olarak Meclis'e giremeyen Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ Milletvekili İşçi Partisi Sosyal Medya Türkiye Muğla Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Ayşegül Öztabak:

sanatınızla sevilirken şimdi siz de unutulan ve ihanetçiler listesine girdin

186
47
yanıtYanıtla
Hakan Sunar:

Söylediklerinden bir çırpıda şunu anladım. Kendine açık,sanat, siper, kendinde sanatı sanata sevmek çalışanlar,ömrü, gönlünü, pusulasını açan, sevdiği selam olsun. Belkj anlayan olsa oy verirdi.

120
27
yanıtYanıtla
Hayri :

Sen 30 yıllık evliliğini bitirip siyasete soyuncan ,bu halkı hiç tanımadığın belli aile kurumu önemlidir bizde hele arzum hanım gibi mazbut bir hanımefendiye bunujn yapıcan sonra oy bekleyip vekil olucan ahyıp ettin mehmet efendi

123
19
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Katılıyorum.Arzum onan tam bir hanımefendi figürü.Bence özellikle kadınlar mehmet'e uyuz oldu oy vermedi

yanıt29
yanıt3
erman genç :

Akil adam konuşmuş amma poz satıyor yaa bu adam sanırsın İstanbulu fethetti

104
28
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

Tip 'ini çekip atmışlar

84
9
yanıtYanıtla
Blackened:

Sen ülkede aile olgusunun güzel bir örneğiydin Mehmet Bey eşin ile beraber. Belki kişisel olarak bosanmak hakkınız ama gençlerin evliliğe olan inancını dahi zedelediniz. İnsanların hayal kırıklığının tezahürü belki siyasi arenada da bekleneni alamamaniz

71
18
yanıtYanıtla
Sevgi Dinçel:

Söylediklerinden bi tek benmi bişey anlamadım.

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title