Haberler

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten, Duygusal Fotoğraf

Güncelleme:

Yardım faaliyetleriyle tanınan Gamze Özçelik, hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için gittiği Kamerun'dan paylaşımlarda bulunarak, "Ne güzel yol almak, yolda buluşmak. Ne güzel sevmek" ifadelerini kullandı.

Yardım faaliyetleriyle tanınan Gamze Özçelik, hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için gittiği Kamerun'dan paylaşımlarda bulunarak, "Ne güzel yol almak, yolda buluşmak. Ne güzel sevmek" ifadelerini kullandı.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten, Duygusal Fotoğraf

SU KUYU AÇTI

Geçtiğimiz günlerde yeniden Afrika'ya su kuyusu açmak için giden Gamze Özçelik, su kuyusu açılınca sevinen kadınlarla çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Orta Afrika'nın Kamerun ülkesine Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte giden oyuncu Gamze Özçelik, hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleştirdi. Hala orada kalmaya devam eden Özçelik, sosyal medya hesabında paylaşımıyla takipçilerinin büyük beğenisini topladı. Orada yaşayan kadınların mutluluklarını paylaşan Özçelik, paylaşımın altına, "Ne güzel yol almak, yolda buluşmak. Ne güzel sevmek" notunu düştü.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten, Duygusal Fotoğraf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Kamerun Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (44)

adem:

gundemde kalmak ıçın teseture gırmış desınler dıye bılmem ne yardım sever olmuş madem teseture gırdın neden sureklı kendınden soz etrıyorsun otur evınde

3
46
yanıtYanıtla
MaşaALLAH:

Hz.Muhammed s.a.v buyuruyor Hayirda Yarısin diye.Hayır 2 Türlüdür.1)ALLAH ve yardım edilen bilir 2)Toplu halde.Ne MUTLU sana Gamze Özçelik hanım ALLAH böyle Hayır yolda hizmet ettiriyor sana.Ben kınıyorum bazı yorumlari:Kimsenin hadina düşmemiş geçmişini araştırmak,bir Insan başkalarına yardımcı oluyorsa INSAN olduğu için yapıyor.DUAm seninle Gamze Hanim

34
1
yanıtYanıtla
mesut:

Helal olsun.

yanıt7
yanıt0
Adınızı Yazın:

SEN ÖNCE KENDİ VATANDAŞINA YARDIM ELİNİ UZAT BİR YIĞIN AÇ SUSUZ VAR. . .

6
27
yanıtYanıtla
HP:

KENDİ VATANDAŞINA YARDIM ETMEDİĞİNİ NEREDEN BİLİYORSUN Kİ SEN.

yanıt14
yanıt2
x:

parası yetmeyen her istediğini alamayan kıt kanaat geçinen vardırda aç susuz olduğunu zannetmiyorum. bu ilkede heryerde su var . . . orda el yıkamaya su yok. . şebeke usyunu geç bizim yeraltı kaynaklarımız sularımız fışkırıyor heryerden. boş konuşma

yanıt5
yanıt0
pervin:

niçin yardım ettiği için yerden yere vuruluyor anlamıyorum !!! çok iyi yapmış gereken yere yardım elini uzatmış. . tebrik ederim Allah razı olsun. . . asıl açlık sefalet orada TÜRKİYE'' de öyle açlık mı var ???? herkesin elinde akıllı telefon. . . tüm yiyecek, giyecek mağazalar doluuuuuu!!!

30
3
yanıtYanıtla
MERVE:

o kadar haklısın ki. . . . . .

yanıt4
yanıt0
adsız:

bunları yapmak için saçını örtmene gerek yoktu.

7
25
yanıtYanıtla
4441:

İZİN VERİN, Bİ ELEŞTİRMEYİN YA. BIRAKIN DA İNSANLAR İMKANI YETTİĞİNCE YAPABİLDİĞİ YARDIMI YAPSIN. SİZ DE AÇIK YADA KAPALI KADIN YADA ERKEK. HER NE İSENİZ KENDİ ÇAPINIZDA YAPIN YARDIMINIZI. BAŞKASINI BOŞ VERİN.

yanıt1
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title