Haberler

Tanyeli... ZARA İLE BİR ARAYA GELDİ; 'ALLAH SENDEN RAZI OLSUN!'

Güncelleme:

Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.

TEDAVİYE KÜBA'DA DEVAM EDECEK

"Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı. Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" diyen Tanyeli'nin İstanbul'daki tedavisi, geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Dansçının tedavisinin devamı için Küba'ya gitmesine karar verilmişti.

Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi

HASTANE MASRAFLARINI KAPATTILAR

Cumartesi gecesi Küba'ya uçacak olan 52 yaşındaki Tanyeli'ye, sanatçı dostlarından büyük bir jest geldiği ise geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı.

Yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent'in, ünlü ismin İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı.

Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi

"CANDIR, BİR BAŞKADIR RUHU"

Tanyeli, bu büyük jestin ardından arkadaşı Zara ile bir araya geldi. Birlikte çekilen karelerini 93.6 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşan dansçı, şu ifadeleri kullandı:

Candır can, bir başkadır ruhu. Bugün ziyaretime geldi, yüzümü güldürdü. Yaptığın jestin anlamı çok büyük, Allah senden razı olsun.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Haluk Levent Hakan Altun İstanbul Tanyeli Türkiye Küba Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title