Haberler

Tanyeli... KANSER FARKINDALIĞI İÇİN BU DEFA PARİS'TE PODYUMA ÇIKTI!

Güncelleme:

Pankreas kanseriyle mücadele eden dans sanatçısı Tanyeli Yağmur Özer’in Milano defilesinden sonra Paris Fashion Week’teki defilesinde kanser farkındalığı için podyuma çıktı.

Tanyeli ; zor bir süreçten geçiyorum. Önce canım Annemi ve sonrasında 54 yaşımdaki abimi kanserden kaybettim. Tüm gücümü toplayarak canım Annem, Canım abim ve tüm kanser hastaları için podyuma çıktım.

Paris'ten tüm dünyaya seslenmek istedim.Bu hastalıktan daha fazla insan ölmesin, benim gibi bu hastalıkla savaşan tüm şifa bekleyen insanlara moral olması için yürüdüm.

tanyeli-paris3.jpg

Tüm çabam iyileşmek yaptıklarımla iyileştirmek çünkü moral en büyük tedavi diyebilirim. Tedavi sürecim tamamlandığında iyileştiğimde ilk işim kanser hastalarına yardım için bir dernek kuracağım.

İyi olmaya çalışıyorum.

Hem abim için hem bütün kanserli kardeşlerim için gerek Paris medyası gerekse dünya medyasında dünyadaki kanser ilaçlarının trafiğinde daha adil olunmasını istiyorum. Bunun farkındalığını yaratmaya çalışıyorum.

Sesimi çıkarabildiğim ve tüm kardeşlerimi temsil edebildiğim her yerdeyim. Allah nasip ettiği sağlığım el verdiği sürece. İnşallah.Bizler çok şanslıyız Türkiye'de.

Biliyorsunuz yurt dışında yaşıyorum uzun yıllardır. Birçok ülkede yaşadım. Brezilya, Amerika gibi. Şimdi Avustralya'da yaşıyorum. Türkiye'de sağlık sistemimiz gerçekten çok iyi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere yüce devletimizden Allah razı olsun.

Bütün ailemi kanserden kaybettikten sonra herhalde misyonum diyorum öncü olmak. Bakalım. İnşallah misyonum tamamlayabilirim.Ağlayan ve konuşmakta zorlanan Tanyeli Konuşmasam olmaz mı?

Abimi daha 2 gün önce kaybettim çok zor bir durum. Podyuma çıkıyorum yüzümün dağılmaması lazım. Güçlü durmak zorundayım. Çok özür dilerim. Ne olursun ricasıyla röportajı yarım bıraktı.

tanyeli-paris1.jpg

Kendisi için Yağmur Özer tarafından hazırlanan Yeşil özel kostüm ile podyuma çıkan Tanyeli, kapüşonun çıkardığı an kazıttığı saçlarıyla podyumda onu gören Fransızlar büyük tezahürat ve alkış yaptı.

tanyeli-paris2.jpg

Defilenin kapanışında duygu dolu onlar yaşanırken Tanyeli ve Yağmur Özer kapanış selamlamasını birlikte yaptılar ve dünya basınına poz verdiler.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Tanyeli Milano Paris Magazin Moda Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title