Haberler

Tanyeli... BOLLYWOOD İÇİN SANATSAL FOTOĞRAFLAR!..

Güncelleme:

Dans konusunda Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü olan, Japonya, Singapur, Hindistan'a kadar uzanan ünü ile dünyanın birçok ülkesinde binlerce öğrencisi olan dans üstadı Tanyeli Bollywood için tanıtım fotoğrafları çektirdi.

Daha önce Bollywood'un ünlü yönetmeni Apoorva Lakhia, tarafından çekilen "Mission İstanbul" filminde rol alan, Hindistan'da dans gurusu olarak işaret edilen Tanyeli Bollywood tanıtım fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Selim Akar'ın objektifine Hint stiliyle poz verdi.

Bu fotoğraflar ile Hindistan caddelerdeki tüm billboardları süsleyecek. Tanıtım fotoğraflarında imaj çalışması Hintli ünlü Designers Aşita tarafından yapıldı.

Tanyeli'nin Hint sinemasının ödüllü filmi "Devdas"ın başrol oyuncusu Shahrukh Khan'la dostluğu ve Hint sosyetesinin kendisine ilgisi defalarca objektiflere yansımıştı.

Tanyeli Alagöz Kültür Sanat Topluluğunun yeni projesi Destanların Dansı, tiyatral dans gösterisinde 80 dansçı ile birlikte sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Hindistan Singapur Tanyeli Türkiye Japonya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title