Haberler

Karantinada spor yapmaya devam eden Çağla Şikel, kusursuz vücuduyla şov yaptı

Güncelleme:

Tam kapanma sürecinde sporuna evinin bahçesinde devam eden Çağla Şikel, birbirinden zor hareketler yaparak vücudunun esnekliğini takipçileriyle paylaştı. Kaslı vücuduyla dikkat çeken Şikel, paylaşımına "Tüm savaşım kendimle" notunu ekledi.

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde pandemi nedeniyle çoğu ünlü egzersizlerini evde yapmak zorunda kalıyor. Sunucu ve manken Çağla Şikel de bunlardan biri. Fit vücudunu spora borçlu olduğunu dile getiren Çağla Şikel, tam kapanma döneminde de spora ara vermedi.

SPORU AKSATMIYOR

Kendisini sağlıklı yaşamaya adayan Çağla Şikel, 17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma döneminde de egzersizlerini sürdürmeyi aksatmıyor. Evinin bahçesinde spor yaparken objektif karşısına geçen Şikel, esnekliğini gözler önüne serdi.

Tam kapanma onun spor aşkını durdurmadı

''TÜM YARIŞIM KENDİMLE''

Instagram' da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü manken, paylaşımına, "Tüm yarışım kendimle... Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben" notunu düştü.

Tam kapanma onun spor aşkını durdurmadı

Tam kapanma onun spor aşkını durdurmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağla Şikel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

FAKIR VATANDAS:

oruç tut sağlık bul. ölüm var hesap var.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title