Haberler

Taha Duymaz'ın annesi oğlunun izinden gidiyor: Para kazanmamız gerekiyor

Güncelleme:

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen depremde hayatını kaybetmişti. Oğlunun ölümü sonrası toparlanmaya çalışan acılı anne Meryem Duymaz "Para kazanmamız gerekiyor" diyerek sosyal medya hesabı açtı.

Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan, beş metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri, sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Taha Duymaz ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybetmişti.

12. GÜNDE CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI

Depremin 12. gününde cansız bedeline ulaşılan Taha Duymaz'ın acı haberiyle tüm ailesi derinden sarsılmıştı. 19 yaşındaki genç fenomenin ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğmuştu.

ACILI ANNE TOPARLANMAYA ÇALIŞIYOR

Taha Duymaz'ın ölümünün üzerinden yaklaşık 4 ay geçti. Zor günleri yavaş yavaş geride bırakan acılı anne Meryem Duymaz, oğlunun ölümünün ardından toparlanmaya başladı.

Taha Duymaz'ın annesi oğlunun izinden gidiyor: Para kazanmamız gerekiyor

"PARA KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Meryem Duymaz da, tıpkı oğlu Taha gibi yemek videoları çekip yayınlamaya başladı. Zahter ve tandır ekmeği siparişleri de almaya başlayan Meryem Duymaz; "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" notu ile aldığı yeni kararı duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kahramanmaraş Sosyal Medya Taha Duymaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

minor:

Eger bu video depremden sonra ise cokta mutlu gorunuyor. Ben hala depremde olen insanlara uzurlurken, oglunu kaybetmis bir anne icin sasirtici bir davranis

34
208
yanıtYanıtla
prfctc:

bir videoda güldü diye acı çekmediğini nereden biliyorsunuz anlamış değilim. bizim onlara acılarını unutturmamız gerek, hatırlatmamız değil...

yanıt102
yanıt9
SeyYah Saruhanli:

minor eminim oda çok üzülüyodur ama hayat devam ediyor ve diger çocuklarını düşünmesi gerekli öleni geri getiremez. yayin açıp aglasa yüsefer diyeceksinizki kendisini acıdındırıyor benim gördüm herşeye ragmen savaşan bir anne diger çocukları için

yanıt39
yanıt3
Türk vatandasi:

Fakir Bir Annenin hic bir yerden geliri yoksa, o zavalli anne yüzü gülüyorsa, ama kalbi kan agliyor. zaten hersegini yitirmis oturup dilensinmi.hirsizlik.mi yapsin.sizler daha dünkü cocuklarsiniz.büyüyünce anlarsiniz. her Anne kim olursa olsun asaglamaya hic hakkiniz yok. her Anneye saygili olun..

192
11
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

hayat devam ediyor ve diger çocuklarını düşünmesi gerekli öleni geri getiremez. benim gördüm herşeye ragmen savaşan bir anne çocukları için keşke hükümet gerekli destegi verebilse ailelere. ama veremiyor ve bunu görmüyorlar

127
43
yanıtYanıtla
Aysegul Caliskan:

Hayata olumlu mutlu bakarsan çabuk iyileşirsin acıyı daha çabuk unutursun. Minor isimli yorumcu yazmisya kadın çok mutlu görünüyor diye sürekli üzülüp moral bozup pskolojik ve bedenen hastamı olsaydi. Hayat devam ediyor acıyı çabuk atlatmak için hayata gulumseyeceksin kusmeyeceksin.

38
4
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

oyyy kıyamam o kocaman yürekli kadın gecim derdi napsın garibim, Allah ümitlerini boşa çıkartmasın inş

37
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title