Haberler

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay sözler: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum

Güncelleme:

Survivor All Star'dan kendi isteğiyle ayrılan Sahra Işık, veda ettikten sonra yaptığı açıklamada "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'n sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Mavi takımda yarışan iddialı yarışmacılardan Sahra Işık, Survivor'a kendi isteğiyle veda etti. Işık, vedadan sonra sosyal medya hesabından bazı isimleri hedef aldı.

SEDA AKTUĞLU, SAHRA'NIN EVLİLİĞİNİ BİTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

Yarışmadan elendiği açıklandıktan sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sahra Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" ifadelerini kullandı. X'te "quartekk" isimli bir hesap Sahra'nın çekildiği açıklamadan önce yaptığı paylaşımda bir iddiayı gündeme getirdi. Yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediğini ileri sürdü. Bunun üzerine ekibe ulaşan Aybirdi, Sahra ile görüşüyor. Ağlayarak ekiple konuşan Sahra ise çekilmek istediğini belirterek özel uçakla hemen İstanbul'a gelmek istediğini söylüyor.

Bu paylaşım ardından Sahra'nın apar topar yarışmadan ayrılması ve paylaşımına "N.M.S" notunu düşmesi kafa karıştırdı.

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay paylaşım: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum

SAHRA YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan, Sahra'nın Survivor All Star'dan çekildiğini söyledi. Konu hakkında konuşan Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay paylaşım: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay paylaşım: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Sözler Sahra Star Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Zaky:

Acun cok gereksiz ve bos bir adamsin, toplumu dinamitleyen, etik degerlerini bozan, zaten ogrenme özürlü olan bu ulkeye hicbir sey vermeyen kaymayan birisin..

247
31
yanıtYanıtla
Alex:

Boş adam dediğinin yatırımlarına bak istersen. Eğlence programı bu. Millet kafasını dağıtmak için izliyor. Acun sana teklif götürse. Gel benimle çalış. Şu maaş dese. Daha cümlesi bitmeden tamam abi dersin

yanıt26
yanıt15
Resat Oner:

Senin gereksiz bir kişi oldugun şu yorumlardan belli. Acun beyin yanında kac kişi emegınle calışıp para kazanıyor sen bılıyormusun. Hangi etik degerlerını bozmuş, bir de demışsınkı oğrenme özürlü, asıl sen sacma sapan yorumlar yaparak ogrenme ve algılama yeteneğini kaybetmişsin.

yanıt6
yanıt1
sade vatandaş:

sayın tüm tısss düm tıss seyirciler düm tıss düm tıss şimdi düm tısss düm tıss size düm tıss düm tıss bir düm tısss düm tıss ......adam bir kelime söylüyor bir saat bekliyor bir kelime söylüyor bir saat bekliyor arada yeşillik olsun diye bol bol müzik çalıyor sanki kelimeler kabız olmuş ağzından çıkmak bilmiyor

163
19
yanıtYanıtla
Aslan Yiğit:

fotoları aşırı filtreli ve shoplu zaten

82
12
yanıtYanıtla
NeverGu:

Sahra abi.Abi sakin abi

78
15
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

sporcu kadınları gördükçe hepsinden soğudum.ıyyy.

51
13
yanıtYanıtla
Panik Atak:

Reklamin iyisi kötüsü olmaz reklamları izlediniz

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title