Haberler

Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık! Eski şampiyon Turabi, yarışmadan çekildi

Güncelleme:

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve tedavisinin ardından Survivor All Star'a gelen Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etti. Eski şampiyon Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın geleceğinin müjdesini verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele etmesine rağmen Survivor'a gelen ve yürürken baston kullanan eski şampiyon Turabi Çamkıran, rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Turabi'nin sakatlığından dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, 3 ismin de kadroya dahil olacağını duyurdu.

"TURABİ'DEN GELEN HABER İYİ DEĞİL"

Konseyde Turabi'nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" dedi.

Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık! Eski şampiyon Turabi, yarışmadan çekildi

HİLMİ CEM, SEMA VE AVATAR ATAKAN GELİYOR

Acun Ilıcalı, sözlerinin devamında eski yarışmacıların da kadroya dahil olacağının müjdesini verdi. Ilıcalı, eski yarışmacılardan Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın kırmızı takım kadrosuna dahil olacağını belirtti.

Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık! Eski şampiyon Turabi, yarışmadan çekildi

Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık! Eski şampiyon Turabi, yarışmadan çekildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Turabi Çamkıran Sema Aydemir Acun Ilıcalı Hilmi Cem Turabi Star Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

Harun Kara:

Bomboş iş. Hep aynı kişiler etrafında dönüp duruyor. Bu Acunun milletin yararına örfüne ananelerine eğitimine yarar bir iş yaptığını görmedim. En normali maç yayını gerisini düşünün.

532
35
yanıtYanıtla
Ebru V:

Maçında çok yararlı birşey olduğu söylenemez :)

yanıt285
yanıt27
Musti40 :

Bu programa bakacak vakti olanlar, ya emeklidir yada işsiz güçsüz! Ben çalışmaktan aileme vakit bulamazken bu saçma sapan format programımı izleyecem!

yanıt187
yanıt46
Nesrin Akdoğan:

Yerli dizilerden iyidir,nagihanda giderse belki ortam düzelir biraz

yanıt87
yanıt39
Handan Seçkin:

Beğenmeyen izlemesin, sonuçta adam hem kazanıyor hem yüzlerce kisiye de iş sağlıyor. Oynayanlarda haftalık milyonlar alıyor. Becerebilseniz siz de koşa koşa gidersiniz.

yanıt75
yanıt50
Erol Gergin:

bu senaryoya da ancak angutlar inanır

252
22
yanıtYanıtla
Ay kural:

Acun kendin kur ,kendin oyna .Bu programları kim izliyor yahu .. İzleyenler olayların kurgu olduğunu anlayamıyorlar mı? Ahmet yarışmaya girdi, Mehmet veda etti. Mahmut girdi, Hurşit gitti. Böyle İyice suyu çıkar. Bir süre dinlen yahu hiç mi yorulmuyorsun.

138
19
yanıtYanıtla
Mehmet Seyidoğlu:

Bu kroyla Nagihan sırf ortalığı karıştırıyor bir seyirci olarak ikisinden nefret ediyorum

105
30
yanıtYanıtla
Enver Soran:

İyide haber değilki bu

118
9
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Tam bir kurgu.

92
14
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title