Haberler

Söz Dizisinin Yeni Transfer Melis Birkan Kimdir?

Güncelleme:

"Söz" dizisi yeni bir transfer haberi ile gündem oldu. Yeni transferi oyuncu Melis Birkan oldu. Vatandaşlar bu haber sonrası Melis Birkan'ı araştırmaya başladı. Peki, bu sezonunda "Söz" dizisinin kadrosuna dahil olan Melis Birkan kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

Melis Birkan, "Söz" dizinin 3. sezonunda Linda karakteri ile kadrosuna dahil oldu. Dünyaca ünlü bir savaş muhabiri olarak Ortadoğu'da stratejiler çalışacak. Bu transfer haberinden sonra internet kullanıcıları Melis Birkan'ı merak etmeye başladı. Peki, Söz dizisinin yeni transferi Melis Birkan kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

MELİS BİRKAN KİMDİR?

Mellis Birkan, 30 Kasım 1983 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesinin adı Selda, Babasının adı Cevdet Birkan'dır. İlkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul'a taşındılar. Henüz altı yaşındayken ortaya çıkan dans ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede hem okuyup hem çalışarak modern dans eğitimini tamamladı.O zamanlar aklında oyunculuk yapmak yoktur. Oyunculuğa başlamasının ise kendi deyimiyle "film gibi" bir hikâyesiisi için katıldığı davette uzaktan, loş ışıklar altında, hiç makyajsız haliyle daha sonra menejeri olacak Özlem Durak tarafından fark edilir.

"KİM BU KIZ?"

Durak, Birkan'ı görür görmez yanındakilere "Kim bu kız" diye sorar. Tanıştığı Melis'e kartını vererek "beni ara" der. Melis arar aramasına ama bir yandan da oyuncu olmamak için uzun süre direnir. Çünkü o ana kadar oyunculuk aklının ucundan bile geçmez. Yapabileceğine de inanmaz zaten. Ama karşısında onu sadece birkaç saniye görüp, ona ondan daha çok inanan bir insan olunca bu durumu görmezden gelemez ve bir buçuk yıl kadar direndikten sonra "Tarz-ı Hayat" adlı programı sunarak kameralara ısınma turu atmaya başlar. 2005 yılında Kanaltürk'teki "Tarz-ı Hayat" isimli life style programı sundu. Sonra yine 2005 yılında "Çapkın" dizisinde rol aldı. Ardından 2006 yılında Serdar Akar'ın yönettiği "Barda" filminde oynadı. Aynı yıl Kartal Tibet'in yönettiği "Amerikalılar Karadeniz'de" oynadı. Sonra da iki sene süren "Köprü" isimli bir TV dizisinde oynadı. Arada Çağan Irmak'ın "Ulak" filminde oynadı. 2008 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği "Issız Adam" filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title