Haberler

Söz 80. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! Dragan'a Karşı Canlı Bombalar!

Güncelleme:

Söz 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla izlenen dizinin sezon final tarihi de belli oldu. Söz son bölümde Yavuz, kendisine tuzak kuran Dragan'ı beklemediği bir şekilde ele geçirmişti. Söz 80. bölüm fragmanında ise teröristler, Dragan'a karşılık şehrin birçok yerinde canlı bomba ile korku oluşturmak istiyorlar. İşte Söz yeni fragmanı...

Merakla beklenen Söz 80. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Sezon finaline beş bölüm notuyla paylaşılan fragmanda Tim zoru başarmak zorunda kalıyor. Söz son bölümde Dragan, Yavuz ile Derya'yı ele geçirdiğini düşündüğü bir plan yapmıştı. Fakat önceden buna önlem alan Yavuz, Dragan'ı ele geçirmişti. Söz yeni bölüm fragmanında ise teröristler, elebaşları Dragan'ı geri alabilmek için şehrin birçok yerinde canlı bombalar yerleştiriyor. Tim ve Yavuz, şimdi zamana karşı yarışarak bunları durdurmaya çalışıyorlar. Fragmanda patlayan bombalar merak uyandırıyor. Söz yeni bölüm fragmanı ile dizinin 27 Mayıs Pazartesi günü sezon finali yapacağı anlaşıldı. 80. bölüm 29 Nisan'da Star TV'de...

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde Dragan, Derya'yı ziyarete gelen Yavuz'a baskın planlamış ve onları ölüme terketmişti. Fakat dışarıda onu bekleyen süprizden haberi yoktu. Yavuz ise yaptığı plan ile Dragan'a beklemediği bir süpriz yaparak onu ele geçirdi. Diğer yandan Tim ile birlikte yaptığı operasyonda Eylem zor durumda kalıyor. Eylem'in bu durumda nasıl kurtulacağı ise merak ediliyor.

Yavuz, Derya için zorlu bir mücadele verecek. Linda'yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya'nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya'nın canını yakmaktadır. Ancak Derya'nın pes etmeye niyeti yoktur.

Linda'nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.

Dragan'ın Avrupa'daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık'ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık'ı alıp Dragan'a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.

Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz'u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title