Haberler

Sonradan Erkek Olup Evlenen Rüzgar Erkoçlar, Şimdi Paraya Para Demiyor

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, aşık olup evlendi. Evlendikten sonra işleri açılan Erkoçlar, şimdi paraya para demiyor.

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İŞLERİ AÇILDI

Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyazoğlu ile önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Erkoçlar, evliliğin güzel gittiğini söylerken işlerinin de çok yoğun olduğunu belirtti. Erkoçlar: "Yeni sinema filmi çekimlerim başlıyor, onun hazırlıkları var. Birkaç gün içinde başlayacağız. Onun dışında DJ'lik yapıyorum. Tiyatro çalışmalarımızda devam ediyor. Çok yoğunum." dedi. Bu yoğun iş temposu, "Rüzgar Erkoçlar'a evlilik yaradı" dedirtti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nil Erkoçlar Nişantaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

murathan:

TÜRKİYE BÖYLE İNSANLARA SAHİP ÇIKAR AMA DÜZGÜN İNSANLARI BİR ŞAPKA İÇİN ASAR SONRADA LUT KAVMİ GİBİ OLURSUNUZ İŞİTE

26
7
yanıtYanıtla
Gül uğur:

Ne kadar aptalca yorumlar...adam gibi adam oldu çoğunuzdan dahada erkek...napsaydı sizin yaptığınız gibi karıya kıza mı sarksaydı yıllarca birliktelip yaşayıp sonra ayrılsamıydı...ne güzdl evlendi yuvasını kurdu...adam gibide evini geçindirmeye çalışıyor..peki siz napıyosunhz boş boş konuşup klavye adamlığı taslıyosunuz..onun günağını hesabını zaten kendisi verecek...erkek oldu gay partilerdemi görüntülendi yakalandı noldu sizene adamlığına yakışır şekilde tüm davranışları...

19
10
yanıtYanıtla
Derya Deniz:

Ne oldu. . ? Parasını mı kıskandınız. . ? İyi olmuş. . Daha çok kazansın!! Hırsızlık mı yapıyor, dolandırıcılık mı yapıyor, hak mı yiyor!! Çalışarak kazanıyor kime ne! İster erkek olsun, ister kadın, ister ameliyat olmuş olsun neyse ne. . İnsanın içi temiz olsun, vicdanı olsun, dürüst olsun. . Allah''tan başka kim yargılayabilir?. . Sizler 4 4lük müsünüz? Diyelim günaha girdi. . Sizler ak kaşık mısınız? Kimin kimden daha günahkar olduğunu Allah bilir. Herkes kendi hayatına bir baksın!

25
2
yanıtYanıtla
profesör:

ahir zamanın gerçekleşen kıyamet alametlerinden . . .

25
1
yanıtYanıtla
Siiirtli:

Kardan adam olur. Kadından adam olmaz. .

19
7
yanıtYanıtla
ADAM:

adam bizim kulturumuzde ERKEK olan derler. . ama sende haklisin zeyno bak buda adam olmus

yanıt0
yanıt1
gereksiz yorumlar:

Arkadaşlar dini bilmiyorsunuz galiba eğer kadın olarak dünyaya geldiğinizde ve kendinizi erkek gibi hissederseniz bu bir hastalıktır ve cinsiyet değiştirebilir ne yapsaydı ömür boyu fiziksel olarak kendini kadın olarak görüp ama erkeksi hislerimi yaşasaydı lezbiyenlik mi yapsaydı yapmayın allah aşkına sapma sapan yorumları

17
5
yanıtYanıtla
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:

LAN ŞU RÜZGAR MIDIR NEDİR ŞUNUDA HABER YAPIYORLAR YAA PES ARTIK VALLA TİKSİNİYORUM YAHU PESS ARTIK

17
3
yanıtYanıtla
...:

Bunun neyini haber yapıyorsunuz?? Çok büyük halt yemiş cehennemlik. Allah ıslah etsin, hiç iyiye gitmiyoruz. . .

15
5
yanıtYanıtla
17:

CEHENNEMLİK OLDUĞUNU SEN NERDEN BİLİYOSUN :) KARARLARI SEN Mİ VERİYORSUN?

yanıt3
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title