Haberler

    Koronavirüse yenen Şener Şen, hastaneden taburcu oldu

    Güncelleme:

    Koronavirüse yakalanan ve tedavisine hastanede devam edilen usta oyuncu Şener Şen, taburcu oldu. Hastaneden çıkmadan önce tüm kontrollerini yaptıran oyuncu, basın mensuplarına görüntü vermemek için otoparktan çıkış yaptı.

    Türk Sineması'nda pek çok önemli yapımda rol alan ve son dönemde de tiyatro sahnesinde izleyicisi ile buluşan Şener Şen, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüs testi pozitif çıkan 78 yaşındaki Şen, tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncudan güzel haber geldi ve taburcu olduğu öğrenildi.

    GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN OTOPARKTAN ÇIKTI

    10 gündür karantina altında olan oyuncunun son kontrollerini de yaptırdığı öğrenildi. Bir süre evinde dinlenecek olan Şen, gazetecilere görüntü vermemek için hastanenin otoparkından çıkış yaptı. Hiçbir solunum desteğine ihtiyaç duyulmadan normal bir odada hastalık sürecini geçiren 78 yaşındaki oyuncunun, sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Koronavirüs Şener Şen Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    IHTIYAR:

    Bu kim laaa , taniyan vaa mıykii???

    2
    4
    yanıtYanıtla
    GÜNEYÜN KUŞAĞÜ HAYATULLAH EL BABAYATEVAA:

    KES LAN SESİN İ SENİ TANIYAN VAR MI AVNİ DENEN SALAKO

    yanıt4
    yanıt2
    6.FİLO:

    Sana kız vermem, Çok haklısınız bende sizin yerinizde olsam vermem. Peki öyleyse niye istiyorsun. Neyi istiyorum efendim. Kızımı istemiyor musun? Aman efendim siz verdikten sonra niye istemiyim

    4
    0
    yanıtYanıtla
    cok gecmis olsun güzel insan:

    Allah sana uzun ömürler versin. Türkiye''de kendini gelistirmis nadir sanatcilardan birisisin. Oynadigin her rolün hakkini fazlasiyla verdin. Aslinda o kadar cok ödül hak ediyorsun ki, ama bizim insanimiz sanatci kiymeti bilmiyor ne yazik ki. Ama gene de belli bir kesimin bas tacisin. Yolun hep acik olsun sevgili Sener Sen. Cok seviliyorsun.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title