Haberler

Skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, birkaç yıl önce kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını söyledi. Şarkıcı o gün, karavanda yaşayan bir adamdan uyuşturucu madde alıp içtiklerini de söyledi.

Yaptığı skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus, şimdi de ilginç bir iddiayla bütün dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, birkaç yıl önce, kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını iddia etti.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞINI DA EKLEDİ

27 yaşındaki şarkıcı, Interview dergisi için Rick Owens'a verdiği röportajda, kendisinin ve yanındaki arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını öne sürdü. Ancak yanı sıra; o gün, karavanda yaşayan bir adamdan uyuşturucu alıp içtiklerini de söyledi.

BAŞKALARI DA GÖRMÜŞ

Miley Cyrus, gördüğü UFO'nun, sarı renkte parlayan ve uçan bir kar küreğine benzediğini söyledi. Ünlü yıldız, UFO'yu gördüğü için araçlarını durdurup bakan başkalarının da olduğunu, bu yüzden de yaşadıklarının gerçek olduğuna inandığını da vurguladı.

GÜNLERCE GÖKYÜZÜNE BAKMAMIŞ

Miley Cyrus ayrıca, bu deneyimin son derece şok edici olduğunu ve uzaylıların geri dönebileceğinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını da söyledi.

Skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Sümsüklü ŞEYH:

Bize geldi. Tabi kaçtı sonra ecnebi kendisi.

1
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Benide kovaladilar hatta yakalamac oynuyoruz artik tad vermiyorum birazda unlu kovaliyolar yakalarsalar muahhhhhh tarkan misali :)

1
2
yanıtYanıtla
Mok:

Uzaylılar bile ünlü tercih ediyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tacizci şeyhiniz:

Yakalasaymışlar ne yapacaklarmış

2
1
yanıtYanıtla
yyyilmaz:

o uzaylinin erhalde beyini calismiyor, senin gibi kadin kovalanirmi. . .

1
1
yanıtYanıtla
:

belli ki dala çok saglammış halisler görmeye başlamışsın

2
0
yanıtYanıtla
Galakside yanlız değiliz:

çubuk barajının kıyısında abi az önce taytekler burdaydı uzay gemileri ile indiler bize bakıp bakıp gittiler diyen balici çocuklar geldi aklıma . Biraz daha çekerse paralel evrene bile geçebilir.

2
0
yanıtYanıtla
SWARTZ:

Torbacının adresini ver miley

1
0
yanıtYanıtla
Mine:

Salak kadın obizim uzaylı. Mustafa topaloğlunun Uzay gemisiydi. Seni tutar. Ham yapar

1
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Ufo değil..! Kütahya seramiktir. :))) Gece gece çok güldüm yaa!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title