Haberler

"Sivil Öldürecek Olsak Cihangir'den Başlarız" Sözüne 25 Bin TL Ceza

Güncelleme:

RTÜK, Akit TV muhabirinin "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız" sözlerinden ötürü kanala 25 bin TL ceza verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın Akit TV'deki skandal sözler için RTÜK'e yaptığı başvuru sonuçlandı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

RTÜK, Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden başlarız" sözlerini yayınlayan Akit TV'ye, ceza kesti.

25 BİN TL ÖDEYECEKLER

RTÜK, Akit TV'nin bir aylık reklam gelirinin yüzde üçü oranında para cezası keserken, bu cezanın, ortalama 25 bin TL'ye denk geldiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cumhuriyet Halk Partisi Barış Yarkadaş Cihangir TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

Vikings:

ceza ya bak. . . bunun tam tersi , benzerini muhalif partilerden bir milletcekili deseydi. Kıyamet kopmuş, milletvekilliği dusurulmus olurdur. Şaka gibi. Adam alenen turkiyeyi kin-nefret ve boluculuge teşvik ediyor.

14
3
yanıtYanıtla
abdullah:

Sizi burda öyle deşifre ederimki içinizdeki kin nefret anarşi hepsini ortaya dökerim ama izin vermiyolar, siz çok sahtekar insanlarsınız...

yanıt3
yanıt11
Kayseri:

Watan hainleriyle vatan severleri karistirmadan yaz

yanıt0
yanıt2
abdullah:

Geçen gün burda dinsizin biri "2019 da istediğimiz olmazsa iç savaş çıkaracaz" demişti ey dinsizler neden kızıyosunuz elinizde olsa dindar dediğiniz kişilere soykırım yapmayacakmısınız?

5
11
yanıtYanıtla
celal:

25bin mi? o parayı kanal 1 saniyede reklamdan kazanıyor?

10
2
yanıtYanıtla
CONI:

hapis cezasi da olmali yenilir yutulur bi laf degil cunku

10
2
yanıtYanıtla
türk:

Bu kanal hükümet tipli bir kanal olduğu için sakız parası gibi ceza vermişler işte. Hatta bu şizofrene başka bir iş bulurlar merak etmeyin

10
1
yanıtYanıtla
Tefik:

Adam kayırmanın bu kadarına pes doğrusu.Milletin tepkisini hiçe sayıp göstermelik ceza vermişler.Bu millet hiçbir devlet kurumuna güvenemeyecekmi.

8
3
yanıtYanıtla
Yooooo:

İdam verse adalet yerini buldu ,derdim ama buna idam verenide idam ederlerdi çünkü bunlar bağımsız değildir başa bağlı borazanlardir

4
6
yanıtYanıtla
YLNKRT:

SEN GİT BAĞIMLI FOX TV İZLE YAHUDİ UŞAKLARINI KESER İYİ YAPMAMIŞTA HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMA SEN İZLEDİĞİN FOX TV SAHİBİNİ ARAŞTIR PORTAKAL KAFA PKK ALLAH RAHMET EYLESİN DİYOR SENDE BEYNİ SULANMIŞ SATILMIŞ ADAMLARA BAK. . .

yanıt2
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title