Haberler

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebekleri için gelen 1 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti

Güncelleme:

Geçtiğimiz ekim ayında ilk bebekleri Lalin'i kucağına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin daha yaşına girmeyen kızına reklam teklifleri gelmeye başladı. Ancak bebeklerini kamera önünden uzak tutmaya çalışan çift, 1 milyon TL'lik bebek bezi reklamı teklifini reddetti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz ekimde kızları Lalin'i kucağına almıştı. Çiftin 8 aylık olan Lalin'le fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırınca markalar, bebeği annesiyle reklam filminde oynatmak için teklif göndermeye başladı.

1 MİLYON TL'Yİ GERİ ÇEVİRDİLER

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; Bir bebek bezi firması Sinem Kobal ve Lalin'in reklamlarda oynaması için 1 milyon TL teklif etti. Ancak Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti teklifi geri çevirdi. İddiaya göre, Sinem Kobal yakınlarına "Eğer Lalin ile bir projede birlikte olursak o da çocuklara fayda sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi olur. Ama şu an için çok erken. Lalin bunun için henüz çok küçük" dedi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebekleri için gelen 1 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Haberler

500

Yorumlar (2)

ela:

iyi ya işte al reklamdan parayı kimsesiz cocuklara yardım et

14
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

O kadar zenginler ki 1 milyon birşey degil onlar icin ama rakam yükselse bir yerde kabul ederler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title