Haberler

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'den sonra küçük oğlu Orfeo Çetin de alkollü araç kullanırken yakalandı

Güncelleme:

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in küçük oğlu Orfeo Çetin, geçtiğimiz günlerde Bebek'te alkollü araç kullanırken yakalandı. "Kendimi bu kadar alkollü hissetmediğim için direksiyon başına geçtim" diyen Çetin hakkında soruşturma başlatıldı.

Trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan hakkında soruşturma başlatılan Sinan Çetin'in oğlu Arfeo Çetin, Alman vatandaşı olduğunu, tatil yapmak amacıyla Türkiye'ye geldiğini söyledi. 21 Ağustos günü arkadaşlarıyla Bebek'te bir eğlence mekanına gittiklerini, alkol aldıklarını, eğlence sonrası mekandan ayrılmak üzere yola çıktıklarını belirtti.

"PİŞMANIM BİR DAHA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYACAĞIM"

Sabah'ta yer alan habere göre, 1.45 promil alkollü olduğu tespit edilen Çetin, arkadaşlarının arasında en az alkolü kendisi aldığı için aracını kullandığını, 03.00 sıralarında Ulus yeni yol girişinde trafik polislerince durdurulduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Bu kadar alkollü çıkacağımı bilsem araç kullanmazdım. Benden başka aracı kullanacak kimse olmadığından, kendimi gerçekten iyi hissettiğimden direksiyon başına geçtim. Pişmanım. Bir daha alkollü araç kullanmayacağım."

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'den sonra küçük oğlu Orfeo Çetin de alkollü araç kullanırken yakalandı

ABİSİ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIP KAZA YAPMIŞTI

Sinan Çetin'in büyük oğlu Rüzgar Çetin ise, Beşiktaş'ta 29 Ocak 2016 gecesi, alkollü araç kullandığı için polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün hayatını kaybetmesine, diğer polis memuru Emre Tetik'in de ağır yaralanmasına neden olmuştu. Çetin, 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olmak' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Rüzgar Çetin, Temmuz 2006'daki kazada ise yine Beşiktaş'ta cipiyle takla atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin Dilek Yaman Yönetmen Bebek Haberler

500

Yorumlar (42)

adaletinbumudünya:

baktı abisi alkollü araç kullanırken polisi şehit etti hapis yatmadı bana da bir şey olmaz diyerek bindi aracına , sülalesi rahat adamın

22
0
yanıtYanıtla
joe biden:

Bu hükümette daha nicelerini görürüz

yanıt4
yanıt0
koray:

dünya üzerinde sadece türkiyede olur zaten bu katil oğlu 4-5 ay yattı ve cıktı sıra küçüğünde inşallah senaryo bir gün tersine dönerde aynı acıyı yasarsınız

15
0
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

ORFEO NE LA ? BİSKÜVİ MARKASI GİBİ . . . !!!

15
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Adalet abin''e hakkıyla tecelli etmiş olsaydı senin o direksiyona oturman biraz sıkardı, ama sende haklısın önünde abi örneği var bundan cesaret alıp korkmaman gayet normal.

15
0
yanıtYanıtla
ADA:

Bunlar ailecek baş belası

14
0
yanıtYanıtla
atcan:

birinin canını yakmadan kendi başını yese bari

13
0
yanıtYanıtla
Mert:

Allah''ın adaletin den şüpheniz olmasın er yada geç beter olacaksınız!

11
1
yanıtYanıtla
corci:

yaşadığı ülkeyi iyi tanıyor bu şımarık çocuklar.

11
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Unutmadık trafikte katledilen polislerimizi. Sinanın oğlu rüzgar ı. . . Unutmadık adaletsizliği. . . Unutmadık

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title