Haberler

Silifke'de 2014 Saç Kreasyonu Çekimi

Güncelleme:

Hollanda'da yaşayan saç tasarımcısı Müfide Halaceli'nin organizesiyle hazırlanan saç kreasyonlarının katalog çekimleri Silifke'de gerçekleştirildi.

Hollanda'da yaşayan saç tasarımcısı Müfide Halaceli'nin organizesiyle hazırlanan 2014 ilkbahar-yaz saç kreasyonlarının katalog çekimleri Mersin'in Silifke ilçesinde gerçekleştirildi.

İlçeye bağlı Atakent ve Narlıkuyu beldelerinde Halaceli'nin organizesinde 6 kişilik ekiple gerçekleştirilen çekimlere Hollanda'dan gelen top modeller Avna Visser (20), Celine Prins (29), Sharana Bakker (22) isimli mankenler katıldı. Mankenlerin saç tasarımına ise konukları misafir eden Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu da zaman zaman yardımcı oldu.

Saç tasarımcısı Halaceli, gazetecilere yaptığı açıklamada, tasarım ve çekimlerini yaptıkları 2014 ilkbahar-yaz saç kreasyonlarının 27 ülkedeki saç ve moda dergilerinde yayınlanacağını kaydetti.

2014 ilkbahar-yaz saç kreasyonlarının Yörük temasıyla işlenmesinden ve bölgenin hala yaz havasını yaşamasından dolayı Silifke yöresini tercih ettiklerini vurgulayan Halaceli, amaçlarından birinin de yöre kültürünü dünyaya tanıtmak olduğunu belirterek, "Burası hem doğal güzellik hem de kültür açısından mükemmel bir yer. Tercihimizi de bunun için bu yörede kullandık" dedi.

Kıyafet, saç ve makyajın birbirinden ayrılmayan üç unsur olduğunu anlatan Halaceli, 2014 yılında Avrupa'daki 27 farklı ülkenin farklı saç modelleriyle taşınacağını söyledi.

Mankenlerin saç tasarımına yardımcı olan Başkan Uslu ise, ünlü mankenlerle saç tasarım çekimlerinin beldelerinde yapılmasından dolayı onur duyduklarını söyledi.

Ülkelerinde ve dünyada ünlü mankenleri ve saç tasarımcısı Halaceli'yi ağırlamaktan son derece memnun olduklarını anlatan Uslu, tatil için de kültür elçisi olmalarını beklediğini kaydetti.

Türkiye'de olmaktan son derece memnun olduklarını belirten mankenler ise, doğası, denizi, tarihi ve doğal güzelliklerin olduğu bir yerde yaşayan Türk insanlarının çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını, buldukları ilk fırsatta da tatil için buraya geleceklerini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hasan Uslu Hollanda Silifke Mersin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title