Haberler

Sıla, yaşlı komşusunu döven Halil Sezai'ye sert çıktı: Yazıklar olsun

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sıla, 67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkan meslektaşı Halil Sezai'ye "Yazıklar olsun" diyerek tepki gösterdi.

Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan Halil Sezai dün yaşlı bir adamı darbettiği için karakolluk oldu. Ünlü şarkıcının 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Kısa sürede gündem olan Sezai'ye bir tepki de Sıla'dan geldi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Görüntülerin ardından tepkilerin odağında olan Halil Sezai'ye sanat dünyasından da tepki yağdı. Son olarak Twitter hesabından paylaşım yapan Sıla, Sezai'ye "Yazıklar olsun" diyerek tepki gösterdi.

Sıla, yaşlı komşusunu döven Halil Sezai'ye sert çıktı: Yazıklar olsun

HALİL SEZAİ YAŞLI KOMŞUSUNA ŞİDDET UYGULADI

Ünlü şarkıcı Halil Sezai ve 'İncir Reçeli', 'Bölük' ve 'Cennet' gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak'ta film çekimi için villa kiraladı. Halil Sezai kiraladığı villada film çekimi yapmak istedi. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, ünlü şarkıcının villada film çekimine izin vermedi. Sanatçı ve diğer villa sahipleri arasında bu nedenle nisan ayından itibaren tartışma ve anlaşmazlıklar yaşandı.

Sıla, yaşlı komşusunu döven Halil Sezai'ye sert çıktı: Yazıklar olsun

Halil Sezai önceki gün saat 10:00 sıralarında Hüseyin Meriç'in ikametine yanında iki kişi ile birlikte geldi. Sezai burada Meriç'i darbederek tehdit etti. Olay yerinden ayrılan sanatçı ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç karakola giderek şikayetçi oldu. Polis İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na haber vererek tahkikat başlattı. Gelişmelerin ardından Halil Sezai'nin yaşlı komşusuna dakikalarca şiddet uyguladığı güvenlik görüntüleri basına bomba gibi düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai Tuzla Haberler

500

Yorumlar (34)

KARA:

SILA SEN SENDE SANKŞİ ÇOK İYİ BİŞEYMİŞSİN GİBİ FAZLA PİRİMCİLİK YAPMA. İTFIRACI SILA

14
6
yanıtYanıtla
S.S:

ARDA TURAN DA BABASI YAŞINDAKİ GAZETECİYİ DARP ETTİ . ŞARKICI BERKAYIN BURNUNU KIRDI RUHSATSIZ SİLAHLA HASTANE BASTI , ATEŞ ETTİ. . SONUÇ. . . . . . . UNUTULDU GİTTİ.

15
2
yanıtYanıtla
zafer:

böyle bi adamın adını duymak istemiyorum, ekranlarda görmek istemiyorum. Allahından bulsun inşallah. . .

16
0
yanıtYanıtla
HALİLSEZAİTUTUKLANSIN:

KELİME-İ ŞAHADET GETİRDİĞİ İÇİN ADAMA DAHA DA SERT VURMUŞ. ALLAH İNŞALLAH BELASINI VERİR TETİKÇİ HALİL SEZAİNİN

yanıt5
yanıt0
HÖT:

Gaşınnma Zılaaaaa

3
12
yanıtYanıtla
HALİLSEZAİTUTUKLANSIN:

SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU VE SAYIN ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL GÖREVE, YAŞLI MAĞDUR ADAMA SALDIRAN HAİN HALİL SEZAİ İÇİN YARGIYI HAREKETE GEÇİRMELİSİNİZ DEĞİLSE VEBALİ GÖZ YUMDUĞUNUZ İÇİN SİZİNDE OLUR.

15
0
yanıtYanıtla
Zof:

Sıla darılmış, o varken başkası dövülür mü hiç cıkckkcık.

3
10
yanıtYanıtla
ultraslan 34:

kimin kOÇusun HALİL SEZAİ. aslında belli kimin kOÇu olduğu HALİL SEZAİnin. tutuklansın gaddar canavar.

12
1
yanıtYanıtla
ultraslan 34:

büyük harflere dikkat. . kimin kOÇu olduğu belli aslında HALİL SEZAİnin

yanıt8
yanıt0
yasin:

sanki çok çok örnek insansın sıla. . . hepiniz ayyaş ve uyuşturucu mübtelası paranın bozdugu insanlarsınız malesef. halka örnek olmanız gerekirken halka saldıran halktan olamayan kendini farklı zümrede gören ego problemi yaşayan varlıklara yazık

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title