Haberler

Sibel Can'ın Bakmadığı Anneannesi Hayata Gözlerini Yumdu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sibel Can, alzheimer hastası anneannesi ve dayısının oturduğu evi satışa çıkararak büyük vefasızlık yapmıştı. Sibel'in bakmadığı anneannesi vefat etti.

Sibel Can'ın bakmadığı iddia edilen anneannesi hayatını kaybetti. Sibel, anneannesi ve dayısının oturduğu evi satışa çıkarmıştı.

SİBEL CAN'IN ANNEANNESİ EVSİZ KALMIŞTI

Duymayan Kalmasın programında yer alan habere göre; Sibel Can, Karagümrük'teki mallarını satışa çıkarmıştı. Alzheimer hastası olan anneannesi ve dayısı da evsiz kalmıştı. Zor günler geçiren Sibel Can'ın anneannesi evsiz kalınca oğulları ve kızlarında değişimli olarak kalmaya başlamıştı Anneanne, hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Can Magazin Haberler

500

Yorumlar (69)

hayat ve ötesi:

şunu kimse unutmasin, insanin gözünü 1 avuç toprak doyurur. sanatci sanarki dünya sonsuz, genclik kalicidir. halbuki ögle degil. allahu teala buyurur. her nefis ölümü tadacaktir. ve bir insani ancak salih ameli kurtarir. ey sözde sanatci vicdanin senin enbüyük hakimin olacaktir.

18
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Kısasa kısas yakında Sibel hanımın da başına gelir

18
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah sibel canıda evinden barkından etsin inşallah 3 kuruşa kuru bayat ekmeğe muhtaç eylesin inşallah evlat acısı versin inşallah

10
6
yanıtYanıtla
beddua başına da döner:

sana gene noooluyo ?

yanıt0
yanıt0
ali:

sibel can senin sonun ne olacak ömrümüz olursa göreceğiz inşallah. Allah beter etsin

16
0
yanıtYanıtla
Derya:

kocasi askerdeyken onu aldatan bi kadindan Vefa ve sadik olmasini beklemiyorduk zaten. . allahin cezasi

15
1
yanıtYanıtla
ASKER:

Mezara götürecek parayı sanki . 20yıl sonra onuda görürüz tanınmaz halde diye

15
0
yanıtYanıtla
haylaz:

eden bulur izlememde izleyenler sizler deger evrdikce kendilerini kaf dagğnda zannediyor bu ve bunun gibler izlemezseniz yerlerini bilirler

14
0
yanıtYanıtla
menekşe:

Asıl hata bizde bunları dinlemiyeceğiz konserinedr gitmeyip kimler dinler bakalım bunları bizler şımartıyoruz kendilerini laf dağında görüyorlar arkadaşlar böyle insanları dinlemiyerek güzel ders vermiş zaman onunda evladı var görür

13
1
yanıtYanıtla
hhhhh:

kız sibel hiç yakıştımı senin gibi bir hatuna bir ihtiyara bakmadın. aha öldü gitti neyi kaldı sana senin yaptığın iyilik ve kötülük yarın sende o yaşa geleceksin sanatçıların sonunu görüyoruz. Sanatçıların ? i hüsranla bitiyor. ne diyelim bizin bozok diyarında bir atasözü vardır ne ektiysen onu biçersin.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title