Haberler

Sharon Stone, öpüştüğü aktörler içinde en iyisi olarak Robert de Niro'yu ilk sıraya koydu

Güncelleme:

Ünlü Hollywood oyuncusu Sharon Stone, beyaz perdede başrolleri paylaştığı aktörler içinde en iyi öpüşenin açık ara Robert de Niro olduğunu söyledi.

'Temel İçgüdü' filminin yıldızı olarak hafızalara kazınan Stone, 40 yıllık sinema kariyerinde birlikte kameraların karşısına geçtiği aktörler içinde en iyi öpüşenin açık ara Robert de Niro olduğunu söyledi. Watch What Happens Live isimli talk şova katılan Stone, De Niro'ya hayranlığını dile getirirken "Kesinlikle en iyi öpüşeni" demeyi ihmal etmedi.

62 yaşındaki Stone ile 77 yaşındaki De Niro, 1995'te Martin Scorsese'nin yönettiği Casino filminde karı-kocayı canlandırırken dudaklarını birleştirdikleri sahnelerde de oynamıştı.

DİĞERLERİ İÇİN "EH İŞTE" DEDİ

"Bob (Robert), en hayran olduğum aktördü. Tüm istediğim masada karşısında oturup muhatabı olmaktı. Belki de ona böylesine olağanüstü saygı duyduğumdan benim için öpüşme anının zirvesi oldu" açıklamasını getiren Stone, De Niro 'balyozla başına vursa bile heyecandan kendinden geçeceği' esprisini yaparak şöyle devam etti:

"Bir aktris olarak ona öylesine çılgınca aşıktım ki. Neredeyse masal gibiydi. Dolayısıyla başka aktörlerle olanla kıyas götürmez. Diğerleri benim için 'eh işte'ydi."

Sharon Stone, öpüştüğü aktörler içinde en iyisi olarak Robert de Niro'yu ilk sıraya koydu

Sharon Stone, öpüştüğü aktörler içinde en iyisi olarak Robert de Niro'yu ilk sıraya koydu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV
500

Yorumlar (24)

Yasir:

En azgın zamanına de niro gelmiştir. Kadınların yumurtlama istekleri olayı belirler.

8
6
yanıtYanıtla
RVR:

Polat Alemdar bunu beğenmedi. Gidelim memati. .

9
0
yanıtYanıtla
MATKAP KEMAL:

Ne izlerdik ya , pederle valide uyusada gizlice kanalı açsak diye beklerdik :)

5
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Ama biz de caktirmadan izliyoduk , senin gormedigin yerlerde laa

yanıt4
yanıt0
IHTIYAR:

Beni nasıl unutursun. 60 yildir heyecan ile bekliyorum kızım

4
1
yanıtYanıtla
mürsel:

en iyisi ibrahim tatlıses:)

4
0
yanıtYanıtla
E.t:

polat alemdar ?

4
0
yanıtYanıtla
Tvkolik:

Polatı beğenmemiş sharon stone

yanıt0
yanıt0
BUNAK:

BU TVLER BENİ ÇOK DEĞİŞTİRDİ LAAA, ŞİMDİ GÖZÜM HEP SAĞDA SOLDA LOO

4
0
yanıtYanıtla
Burak soze:

Altin dususe gecti dolar cok cikti.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title