Haberler

Shakira - Gerard Pique... ÇOCUKLARIN VELAYETİ KONUSUNDA ANLAŞTILAR!

Güncelleme:

Shakira, iki çocuğunun babası Gerard Pique ile uzun yıllar süren ilişkisini geçtiğimiz haziran ayında ihanete uğradığı gerekçesiyle sonlandırma kararı almıştı. İspanyol basını, Shakira ve Pique'nin çocuklarının velayeti konusunda kasım ayı başında vardıkları anlaşmayı hakim karşısında onayladıklarını belirtti.

HAKİM KARŞISINDA ONAYLANDI

İspanyol basını, Shakira ve Pique'nin çocuklarının velayeti konusunda Kasım ayı başında vardıkları anlaşmayı hakim karşısında onayladıklarını belirtti.

Shakira ve Pique, avukatları aracılığıyla daha önce yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocuklarımızın esenliğini garanti eden bir anlaşma imzaladığımızı ve sadece resmi bir prosedürün parçası olarak mahkemede onaylanacağını bildirmek istiyoruz.

Tek amacımız çocuklarımıza en yüksek güvenlik ve korumayı sağlamaktır.

Bunun gizliliğine saygı duyulacağına güveniyoruz.

Gösterilen ilgiyi takdirle karşılıyor, çocukların gerekli mahremiyetle, güvenli ve sakin bir ortamda yaşamlarına devam edebilmelerini diliyoruz.

AYDA 10 GÜN ÇOCUKLARINI GÖREBİLECEK

Anlaşma gereği Shakira'nın ABD'nin Miami kentindeki 750 metrekarelik evine taşınacağı, çocukları Milan (9) ve Sasha'yı (7) da götüreceği, Pique'nin ise ayda 10 gün çocuklarıyla birlikte olacağı belirtildi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Shakira Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title