Haberler

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in yatak sahnesi olay yarattı! İnternete özel yayınlanan video milyonlarca kez izlendi

Güncelleme:

Dün akşam 34. bölümüyle ekrana gelen Yalı Çapkını'nda birbirini sevmelerine rağmen boşanan Seyran ile Ferit birlikte oldu. İkilinin yatak sahnesinin tamamı ise internete özel olarak yayınlandı. Televizyonda yayınlanmayan özel sahne kısa sürede 2,2 milyondan fazla görüntülendi.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı ve Beril Pozam'ın paylaştığı Yalı Çapkını dizisi dün akşam 34. bölümüyle ekrana geldi. Abisi Fuat'ın ölümüyle yıkılan Ferit, severek boşandığı eski eşi Seyran ile romantik bir gece geçirdi.

SEYRAN VE FERİT BİRLİKTE OLDU

Fuat'ın ölümü başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiledi. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir araya geldi. Fuat'ın ölümünden dolayı perişan bir halde olan Ferit, Tarık'ı cenazede görünce öfkeden deliye döndü. Seyran ise Ferit'i bırakmamakta kararlı olunca gece yarısı balkondan odasına girdi. Severek boşanmak zorunda kalan Ferit ve Seyran gece birlikte oldu.

Seyran ve Ferit'in yatak sahnesi olay yarattı! İnternete özel yayınlanan video milyonlar izlendi

YATAK SAHNESİ İNTERNETE ÖZEL OLARAK YAYINLANDI

Ferit ve Seyran'ın yatak sahnesinin bir kısmı televizyonda yayınlanırken uzun versiyonu da internete özel olarak YouTube'da yayınlandı. Ferit ve Seyran arasından cüretkar yatak sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem olurken video 8 saat içerisinde 2,2 milyondan fazla görüntülendi.

Seyran ve Ferit'in yatak sahnesi olay yarattı! İnternete özel yayınlanan video milyonlar izlendi

FERİT TEHDİT MESAJI ALDI

Öte yandan Gülgün'ün ise Orhan'a olan öfkesini yenemez. Ferit, Fuat'ın mezarını ziyaret ettiğinde bir tehdit mesajı aldı. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç'a ördüğü duvarları indirdi. Kazım ise Suna'yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran'ı da Gaziantep'e götürme kararı alır.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yalı Çapkını Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

TT:

Hafta içi çocukların uyku vaktinden önce gösterilen bu rezil dizileri izlemeyin, izletmeyin.Çocuk gelinlere karşıyızda, çocuk kadınlara da, karşı olalım be.Bu dizileri izleyen küçük çocuklar özenip yanlış işler yapabilir. Bu senin çocuğunda olabilir.

389
25
yanıtYanıtla
Burak Yalçın:

RTÜK adlı kurumdan geçmek için yapılmış bir icraat ancak ha TV'de ha İnternette bu durumlar uygunsuz bu yüzden TV kanallarının İnternet hesapları için RTÜK güncellenmeli ve daha ileri gitmelidir.

225
31
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Bu çok rezil bir şey. RTÜK nerde gereğini yapsın.

195
31
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Ayakkabı sahnesi iğrenç

111
11
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

evet RTÜK nerde, DİYANET BAŞKANI nerede, AHLAK MASASI nerede, DEVLET nerede. değerlerimiz yok olmuş kimsenin umrun da olmadığı gibi HALK da SESSİZ nasıl hangi ara böyle olduk. ŞİKAYETÇİYİM HEPİNİZDEN.

43
23
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

rtük devreye girdimi dikta derler bu tür dizi ve film olunca özgürlük derler bu tür dizi yapimini oylayalim bakalim kimler özgürlükcü kimler medeni geleneklerine bagli

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title