Haberler

Günün magazin bombası! Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

Güncelleme:

Flash TV'nin yeniden yayın hayatına başlamasının ardından ekrana gelen Al Sana Haber programı konuşulmaya devam ediyor. Programın sunucuları arasında yer alan Seyhan Soylu'nun Nihat Doğan'la ilgili iddiası ise magazin gündemi salladı. Soylu, Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı'nın Nihat Doğan için kavga ettiğini öne sürdü. Bu sırada yan tarafta olan Nihat Doğan'ın da güldüğü görüldü.

Yeniden izleyici karşısına çıkan Flash TV'nin en çok konuşulan programı Al Sana Haber oldu. Seyhan Soylu, Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan'ın yer aldığı programda gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Seyhan Soylu Nihat Doğan'ın 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile aşk yaşadığını iddia etti. Soylu'nun iddiasına göre Banu Alkan ve Çakmaklı Nihat Doğan'ı paylaşamadığı için kavga etti.

Günün magazin bombası! Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

HEM GÜLDÜ HEM YALANLADI

Bu sırada Seyhan Soylu'nun yanında olan Nihat Doğan'ın güldüğü görüldü. Doğan bu iddiaları "Yalan be biz dosttuk" diye reddetse de Soylu bu konuda çok iddialıydı. Seyhan Soylu açıklamasında "Serpil Çakmaklı tutuklanacak diye beraber oldular" sözlerini kullandı.

TUĞBA EKİNCİ İLE YOLLAR AYRILDI

Diğer yandan, Al Sana Haber programı yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Önceki programlarda sunucular arasında büyük bir tartışma yaşanmış ve Tuğba Ekinci, bu tartışmalar nedeniyle programdan ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serpil Çakmaklı Nihat Doğan Banu Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (4)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Flash Tv yine yanıltmıyor :)

47
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

eski tas eski hamam yine kerameti kendinden mechullerin toplandigi bir kanal olarak yerini aldi beklenti kof cikti kalite 10 üzerinden 1 bile degil.

37
5
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Saçmalamışlar

31
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

gercek kesiti tekrar beklerız

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title