Haberler

Hadise'ye "Çirkin" Diyen Serhat Akın, Çektirdiği Eski Fotoğrafı Paylaştı: Haksız mıyım?

Güncelleme:

Serhat Akın'ndan Hadise'yi kızdıracak bir hamle daha geldi. Sosyal medya hesabından ünlü şarkıcıyla yıllar önce çektirdiği fotoğrafı paylaşan Akın, "Haksız mıyım?" notunu düştü.

"Çirkindi, sonradan açıldı" diyerek Hadise'yi kızdıran Serhat Akın, yıllar önce ünlü şarkıcı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Haksız mıyım?" diye sordu.

SERHAT AKIN NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Twitch platformunda, "Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi..." demişti.

HADİSE'NİN CEVABI SERT OLMUŞTU

Akın'ın bu sözlerine sinirlenen Hadise, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: ''Cevap vermem normalde ama tekrarlıyorum kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde, kadınların kızların susmadan seslerini yükseltmeleri gerekirken ben de susamam ve sesimi duyurmalıyım! Ben bu konuda ne kadar sesimi yükseltsem de "kadına şiddet" benim üzerimden yapılmaya devam ediliyor. Sesimi yükseltiyorum diye mi? Kadınlara korkmayın konuşun diyorum diye mi? Ağzım açık okuyorum okuduklarımı, bu şahıslar adına, daha doğrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum.

"EMİNİM EŞİ DE KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜN FARKINDA"

Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında bel altı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde. Ben utanırdım ve eminim eşi de küçük düşürüldüğünün farkında...

"BENİM BABAM ADAM GİBİ ADAM"

Benim babam işçiydi, şimdi emekli, bana pahalı kıyafetler almak ya da beni koskocaman evlerde yaşatmak için parası yoktu. Ama benim babam adam gibi adam. Bu cümleyi söylemek her evlada nasip olur inşallah.''

SERHAT AKIN ÖZÜR DİLEDİ

Serhat Akın, Hadise'nin yaptığı açıklamada sonra Instagram hesabından paylaşım yaparak özür dilemişti.

YİNE RAHAT DURMADI

Konu üzerine yine rahat durmayan Serhat Akın, Hadise ile tanışma anının fotoğrafını paylaşarak takipçilerine, "haksız mıyım?" diye sordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serhat Akın Fenerbahçe Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (110)

HADİSE TAŞ MG TAAŞŞŞŞ:

KLASİK FENERLİ. . . AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ GÜNDEME GELMEK İSTEYEN BİR ACİZ. . .

13
20
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Acını anlıyorum :))

yanıt2
yanıt1
mero:

sehat sen estetk yaptrsan bile bişeye benzemezsn onu napcaz

14
7
yanıtYanıtla
a..:

serhat akın kendi tipini görmüyorsun galiba bu fotoda

16
5
yanıtYanıtla
Hazan:

Hadise çirkinmiş. .... sen kendi tipine bak hadise bakıma girmiş çokta hoş bir kadın olmuş seni para da kurtaramamış milletin karısına kızına laf atana adam.mı denir beee

17
3
yanıtYanıtla
bjk:

serhat acizsin koçum amacın tipsiz

11
9
yanıtYanıtla
FB:

Hadi 6sarayları anlıyorumda sizede mi acımamış serhat babanız??

yanıt1
yanıt2
Sss:

Serhat ozur dileyip konuyu kapatacagi yerde fotograf paylasip sivamis. Hakikaten cahil bi adamsin, Hadise az bile soylemis.

17
3
yanıtYanıtla
Belek:

Serhat çok terbiyesiz adamsın

9
10
yanıtYanıtla
Doğrular acıtmasın:

Serhat doğruları söylemiş madem çok güzeldi neden estetik yaptırdı

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title