Haberler

Seren'in Nişanında Nur Yerlitaş'ı Kızdırdılar: O Terzi Karıyı Masana Oturtma

Güncelleme:

Modacı Nur Yerlitaş, katıldığı nişan töreninde olay çıkardı. Ünlü modacı, meslektaşı Gülşah Saraçoğlu ve şarkıcı Deniz Seki'yi hedef aldı.

Nur Yerlitaş, önceki akşam düzenlenen sunucu Seren Serengil ile şarkıcı Yaşar İpek'in nişan törenine katıldı. 62 yaşındaki modacı, nişan töreni çıkışı Seda Sayan'ın eski Deniz Seki'nin yeni sevgilisi olan Murat Karabova'ya tepki gösterdi.

"BEN SANA DEDİM Kİ O TERZİ KARIYI MASANA OTURTMA"

Yerlitaş, meslektaşı Gülşah Saraçoğlu için Karabova'ya "Seninle hiç konuşmayacağım. Ben sana dedim ki o terzi karıyı masana oturtma!" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil'in Nişanında Olay! Nur Yerlitaş Çılgına Döndü

"DENİZ KİM YA?"

Nur Yerlitaş'ın, Saraçoğlu'nun ardından hedefinde ise şarkıcı Deniz Seki vardı. Modacı, Deniz Seki için "Banane Deniz kim ya? Senin hayatına Deniz mi girdi?" sözleriyle veryansın etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşah Saraçoğlu Seren Serengil Nur Yerlitaş Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

atlagelyeliz:

kötükadin sehitlere hakaret eden acuze kadin nüsvettesi boyali mahluk

74
0
yanıtYanıtla
denizerenkul:

şehitlere dil uzatan kişi terzilere laf söylese ne olur hadini bilmez kişisin

14
0
yanıtYanıtla
antepli:

kendi kendini reklam yapıyor meymenet siz karı

11
0
yanıtYanıtla
Serkan:

Tek gayret tek çaba tekrar Türkiyenin gündeminde kalmak tv lerde boy göstermek cebimizdeki paraları cukkalamak !!! Modaciymis acaba saygi insanlik asalet ne zaman moda olacak !!!Şehitlerimize hakaret eden toplumu aşağılayan bu kadini görmek istemiyoruz bu uyumsuz kadini haber yapip durmayin !!!

10
0
yanıtYanıtla
01:

pislik

7
2
yanıtYanıtla
VATAN:

HEPSİNİ TOPLA BİR ADAM ETMEZ VALLAHİ.

7
0
yanıtYanıtla
silvanlı:

VAY MEYMENETSİZ , ASKER , ŞEHİT , VATAN DÜŞMANI

7
0
yanıtYanıtla
Mantıkçı:

Bu kadın akıllanmayacak

6
1
yanıtYanıtla
cübbesiz Hoca:

bu uzaylılara prim vermeyin .

6
0
yanıtYanıtla
Anneyim:

Bu ne ego Nur... terzi diye aşağılarken alın teri ile terzilik yapan insanları hiç düşünmedin mi. Tabi ya. Elbette düşünmezsin. Çünkü sen terzi değilsin. Sen kim terziler kim değil mi. Sen şehitlerimizi de aşağılamıştın. Çünkü sen paradan ve egodan başka bişey bilmezsin. Sen para kazan diye tutulan vatan nöbetleri seni ilgilendirmez.çünkü vicdan ve maneviyat yerlerde...

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title