Haberler

Serdar Ortaç... ZAMANDA AKUSTİK YOLCULUK!

Güncelleme:

Besteleriyle, müzik dünyasına kazandırdığı şarkılarıyla Türk pop müziğine yön veren başarılı sanatçı Serdar Ortaç’ın akustik parçalardan oluşan yepyeni albümü müzikseverlerle buluştu.

Buram buram Serdar Ortaç kokan bu çalışma ünlü sanatçının hayranlarını oldukça heyecanlandıracak tatda… Yıllar geçmesine rağmen iz bırakan hit parçalarını ilk kez "Serdar Ortaç Akustik Vol 1" albümünde toplayan Ortaç, bu kez daha yalın ve daha dingin bir tarz ile karşımızda.

Farklı bir soundla seslendirilen şarkılar adeta zamansız bir başucu albümünü aratmayacak. Toplam 10 şarkının yer aldığı bu değerli albüm müzikseverler için hem romantik hem de keyifli bir deneyim sunarak, dinleyicilerde şarkıları sanki ilk defa duyuyormuş hissi yaratacak.

Albümdeki parçaların sözleri Serdar Ortaç ve duayen sanatçı Aysel Gürel'e ait olurken besteler ise Guıllermo Wıllıam, Enrıque Luque, Sotırıs Stavrıdıs, Mohamed Abdel Wahab, Krıakos Papadopoulos ve Serdar Ortaç imzasını taşıyor.

AKUSTİK KONSER TADINDA KLİPLER!

"Serdar Ortaç Akustik Vol 1" albümündeki şarkıların klipleri de parçalar kadar naif bir özelliğe sahip. Ünlü yönetmen Kemal Başbuğ tarafından stüdyoda, albümün ruhuna uygun çekilen klipler gönülleri feth etmayi hedefliyor.

Serdar Ortaç'ın "Serdar Ortaç Akustik Vol 1" albümü 7 Nisan'dan itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlar ve Poll Akustik YouTube kanalında…

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Serdar Ortaç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title