Haberler

Serdar Ortaç'ın "Kürtaj oldular" sözlerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

Güncelleme:

Uzun yıllar çocuk sahibi olmak isteyen Serdar Ortaç'ın "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ortaç'ın bu sözlerine oyuncu Gonca Vuslateri'den tepki geldi. Vuslateri, Ortaç'ı "Bu nasıl leşlik" diyerek eleştirdi.

Ünlü şarkıcı Serdar ortaç, geçtiğimiz akşam konsere çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç, bir de çocuk itirafında bulundu.

"HEP KÜRTAJ OLDULAR , YAZIK"

Ortaç "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu. Uzun yıllardır baba olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç kürtaj olanların içinde ünlü isimlerin de olduğunu söyledi. Ortaç'a bu sözlerinden dolayı tepki yağdı.

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

"BU NASIL LEŞLİK"

Serdar Ortaç'ın olay açıklamasına bir tepki de oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Ünlü oyuncu, "Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye'de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor" ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Gonca Vuslateri Serdar Ortaç Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

delidolu :

adam doğru söylermiş yarası olan leşlerde gocunmuş

117
43
yanıtYanıtla
Ömer AKKAYA :

Bir çatal da sana atsın.

107
36
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Her kürtaj cinayettir tıbbi zorunluluk yok ise ..

92
15
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Bu adm.. hic sevmem

65
38
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Her yönüyle batık olan bir adamı ciddiye almayın bu yeterli olur. Sadece şunu söylemeden de edemiyecegim. Sen bostan korkuluğu muydun?

69
25
yanıtYanıtla
OSURAN BOĞA:

Serdar Doğru söylemiş.

45
26
yanıtYanıtla
Kirmizi Beyaz:

Seviye ahlak bu.

44
4
yanıtYanıtla
Zukhra Mullabaeva:

Kusura bakma Serdarbey o genç kadinlari sen istedin erkeksin lafın geçmiyorsa berazçik saygını yitirdiği dafolub gitseydi o hanimlerin

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title