Haberler

Serdar Ortaç hayranlarına müjdeyi verdi! Hayatı film oluyor

Güncelleme:

Down sendromlu bireylere farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen "Altın Boğaz Ödülleri" önceki akşam sahiplerini buldu. Törende ünlü yapımcı Mehmet Yıldırım ile bir araya gelen Serdar Ortaç, hayatının film olacağının müjdesini verdi.

Down sendromlu bireylere farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen "Altın Boğaz Ödülleri" önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ödüllerini almak üzere gelen ünlüler arasında Serdar Ortaç, Yılmaz Morgül, Ivana Sert, Betül Demir ve Ferman Toprak gibi isimler vardı.

SERDAR ORTAÇ'IN HAYATI FİLM OLUYOR

Ünlü yapımcı Mehmet Yıldırım ile ödül töreninde bir araya gelen Serdar Ortaç, hayatını film yapacağının müjdesini verdi. İsmi henüz açıklanmayan filmde Ortaç kendi yaşamını sinemaya yansıtacak. Serdar Ortaç, 1992 yılından itibaren yaşadığı hayatın senaryosunu yazacağını ve yapımcı Mehmet Yıldırım'ın da filmi çekeceğini duyurdu. Merhum Müslüm Gürses 'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmden sonra 2. film Serdar Ortaç'tan gelecek

Serdar Ortaç hayranlarına müjdeyi verdi! Hayayı film oluyor

"DÜNYANIN SONU GELECEK"

Şarkıcı Yılmaz Morgül, geceye gaz maskesiyle katılarak ve sahnede pankart açarak dikkat çekti. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Morgül, "Dünyadaki bütün ülkeler küresel ısınma ve çevrecilik adına önlem almazsa dünyanın sonu gelecek. Biz insanlık adına doğayı katlettik. Yakında yiyecek içecek savaşları başlayacak. Bir an önce kendimize gelip doğayı korumalıyız. Yakında nefes alamayacak duruma geleceğiz. Bu yüzden gaz maskesi takarak dikkat çekmek istedim" şeklinde konuştu. Daha sonra En Başarılı Türk Sanat Müziği Sanatçısı dalında ödülünü almak için sahneye çıkan Yılmaz Morgül "Yaşamak İçin Dünyayı Kurtar" yazılı pankart açtı.

Serdar Ortaç hayranlarına müjdeyi verdi! Hayayı film oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yıldırım Yılmaz Morgül Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (18)

F1:

Ne günlere kaldık arkadaş bunun ne hayatı ver ki neyini filim yapıyorsunuz?

12
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hiç önemi yok.

10
2
yanıtYanıtla
Müslüm:

Evlât sen kendini benimle karıştırdın herhalde dürüst ol insancıl ol bırak bu işleri

1
1
yanıtYanıtla
zuhtu:

Patates suratli adamin hayati filmin adi olsun

1
0
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

Ahmet Kayaya firlattigin catal bicak da olacak mi filmde . eger olmicaksa bosuna kendini one surme millet izlemez sarkilarin bile tutulmuyor artik hic bi yerde dinlenmiorsun

1
0
yanıtYanıtla
kaderrr:

bu adamın hayatı ne olabılır ki sırf para kazanayım dıye aldatılmıs hayatlar

1
0
yanıtYanıtla
kRALEX:

ÖLMEDİMİ DAHA BU ŞAHISS

1
0
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

müjde diyince emekli oluyor sandım

1
0
yanıtYanıtla
Bircan uslu:

Senin hayatin filim olsa ne yazar Sen parayi gorunce yolunu sasirmakla kalmadin geldiyin yeri unutup akraba cevreni bile tanimaz kendini bir halt sandin simdide kimsesizleri oynuyorsun hayati filim yapilacak kisinin once aynaya bakmasi gerekir onun icin senin hayatinin filmini kim takar izleyip saygi gosterir

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayatımız için çok gerekliydi iyi oldu bu film haberi . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title