Haberler

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Evliyken Amerikalı Sevgilisini Hamile Bırakmış

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Serdar Bilgili'nin Nazlı Çelik'le evli olduğu dönemde Amerikalı güzellik ve makyaj uzmanı Ivy Sims'i hamile bıraktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Beşiktaş Spor Klubü eski başkanı Serdar Bilgili, özel hayatındaki magazinsel haberlerle gündeme yine bomba gibi düştü. Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le yeni evliyken, Amerikalı güzellik ve makyaj uzmanı Ivy Sims'i hamile bıraktığı iddiası tartışma yarattı.

TEKNEDE TANIŞTILAR

Ivy Sims ve Serdar Bilgili'nin 2012 yılında Bodrum'da ortak arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için organize edilen bir tekne partisinde tanışmalarından beri ilişki yaşadıkları ve sık sık görüşerek ilişkilerini sürdürdükleri iddia edildi.

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Evliyken Amerikalı Sevgilisini Hamile Bırakmış

ÇOCUĞUN BABASI BİLGİLİ Mİ?

2015 yılının Kasım ayında Vaughn Elizabeth ismini verdiği bir kız çocuğu dünyaya getiren Ivy Sims, çocuğun babasının Serdar Bilgili olduğu iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemelerinde babalık davası açtı.

NAZLI ÇELİK'LE YENİ EVLİYKEN HAMİLE BIRAKMIŞ

Ivy Sims'in hamilelik başlangıcının, Bilgili'nin ünlü sunucu Nazlı Çelik ile evlenmesinden yaklaşık 2-3 hafta sonrasına denk geldiği ise gözlerden kaçmadı! Ünlü iş adamı Serdar Bilgili, 2015 yılı Sevgililer Günü'nde İspanya'nın başkenti Madrid'de Nazlı Çelik ile dünya evine girmiş fakat bu evlilik yalnızca 6 ay sürmüştü.

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Evliyken Amerikalı Sevgilisini Hamile Bırakmış

ÇOCUĞU ALDIRMASINI İSTEDİ

Her ne kadar, Serdar Bilgili çocuğu aldırması için kendisine baskı yapıp, bu durumun gizli kalması için birtakım anlaşmalar yapmaya çalışsa da, Ivy Sims çocuğu doğurma kararı almış ve Serdar Bilgili de kendisini yeni doğan çocuğuyla birlikte yalnız başına bırakarak terk ettiği iddia edildi.

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Evliyken Amerikalı Sevgilisini Hamile Bırakmış

BABALIK DAVASI AÇTI

Kasım 2015'te çocuğunu doğurmasının ardından Ivy Sims, Haziran 2016'da çareyi Türk Aile Mahkemelerinde aramak üzere Serdar Bilgili'ye karşı Avukatı Mert Yalçın aracılığı ile babalık davası açtı. Davada, doğum giderleri, hastane giderleri ve geçim giderleri olmak üzere toplam 200.000 TL, çocuk için aylık 15.000 dolar nafaka ve çocuğun babasının Serdar Bilgili olduğunun tespiti ile tayini talep edildi. Dava; Cumhuriyet Başsavcılığı, Hazine ve kayyıma da ihbar edilerek, davada temsil edilmesi için çocuğa kayyım atandı.

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Evliyken Amerikalı Sevgilisini Hamile Bırakmış

Anne Ivy Sims'in DNA talebinde bulunduğu ve yaklaşık 2 yıl önce açılan babalık davasına ilişkin yargılamada gizlilik kararı verilmiş olup yargılama halen devam etmektedir.

KAYYIM ÇOCUK ADINA TEKRAR DAVA AÇTI

Serdar Bilgili'ye karşı açılan diğer babalık davalarında verilen kararlar magazin gündemini sarsmış olup, bu davadan çıkacak olan karar da büyük bir merak içinde beklenmekte iken; bir diğer hamle de küçük çocuk adına kayyım da bir başka babalık davası açarak hukuki süreci devam ettirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Bilgili Nazlı Çelik Beşiktaş Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (84)

BENDEN SÖYLEMESİ:

KUDUSÜN BAŞKENT OLUŞUNUN TEK SORUMLUSU AKPNİN YANLIŞ SURİYE POLİTİKASIDIR. ESAD YIKLARAK FİLİSTİN SAHİPSİZ BIRAKILMIŞTIR. BU POLİTİKADAN VAZGEÇİLMEZSE TÜRKİYEYE VE MÜSLÜMANLARA BEDELİ AĞIR OLACAKTIR. POLİTİKA HAVA ATILARAK BAĞIRARAK OLMAZ. SONUÇ ORTADA. HÜKÜMET HEMEN İSTİFA ETMELİDİR. BANA NE BİLGİLİNİN PİSLİKLERİNDEN.

10
16
yanıtYanıtla
gerçek ne?:

esad ve babası mı filisitinin hamisi şimdi, kardeş baas rejimi buradaki chp gibi batı tarafından islamı engelleme , yapabilirse bitirme amaçlı batının gözetleme kulesi vazifesi görme misyonu taşıyorlar, esadı da müslüman hamisi yaptın ya ne diyim, sırf sünni diye 900 bin müslüman kardeşimizi varil bombası, kimyasal gazla şehit eden köpekmi koruyor filistini iyi düşün

yanıt1
yanıt1
ipek:

gerçek ne kardeşim çok güzel yazmışın çok haklısın ama en sonundaki köpek ifadesi yanlış zavallı hayvanın kime ne zararı var onlarda insanoğlunun elinden çekiyor işkence tecavüz hayvan deneyleri ağır işlerde çalışma vsvs yani hayvanlar mazlum onlar için en anlamlı kelime şeytanlaşmış insan dır

yanıt0
yanıt0
ipek:

benden söylemesi ahmakmısın yoksa nusayrimi? nusayriler akp ye saldırmak esedi kahraman göstermek için böyle dolambaçlı yollardan geçerler esed bir anda kahraman ve masum olur . akp ve erdoğan müslüman kıyımcısı olur . nusayrilerin kafasından geçen herşey hayal mahsulüdür afyon yutmuş bir zümredir

yanıt0
yanıt0
ipek:

sen dünyadan silinsen düzelecek inan

yanıt1
yanıt0
AHMET:

Tamam bu adam ahlaksız olabilir ama kadınlarda maşallah bu adam için sıraya girmişler nede olsa adamda para olduktan sonra ahlak mı arayacaklar sanki

21
0
yanıtYanıtla
ATMACA:

et kafalı amet peygamberi değil yobaz arabı bırak arabın yolu yol değil senin gittiğin yol gibi ufak kız erkek çocuklara tecavüz eden evlenen pisliklerin yolu asıl ahirette sen ve senin gibilerin sonu odun bundan emin ol

yanıt1
yanıt9
XXX..:

amet ne ilimde varsın ne bilimde nede insanlıkta nede icat ettiğin bişey batı bulmuş sen asalak gibi herdaim onun buldunu kullanmışsın terörle dünyayı bezdirmişsin inançlarinla ben demiyorum bütün dünya insanları diyor

yanıt1
yanıt2
ipek:

haklısın . adam gelecek yanaşacak asılmaya başlayacak teklif edecek tam o anda dönüp haddini bildireceksin süper olurdu fakat bunu yapabilecek karakterde kadın sayısı malesef çoookkk az :)

yanıt1
yanıt1
kader:

yabancılar için çok önemli değil bizim spikerde ne yapsın zengin adam yoksa kim alırdı onu normalde çok çırkınler boyayla guzeller

yanıt1
yanıt1
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title