Haberler

    Ünlü oyuncu Seray Kaya, "vertigo" hastalığına yakalandı

    Güncelleme:

    Oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta boynundaki boyunluğun sebebini "vertigo" hastalığı olarak açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Seray Kaya, hayranlarına geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

    Son olarak Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Seray Kaya, sosyal medya sayfasından bir gönderi paylaşarak "vertigo" hastalığına yakalandığını duyurdu. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Seray Kaya hayranlarına geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

    "BENİ BİR SAL VERTİGO"

    Kaya, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafına "Beni bir sal vertigo" notuyla vertigo hastalığına yakalandığını ifade etti.

    "ÜZÜLECEĞİNİZİ DÜŞÜNMEMİŞTİM"

    Güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Vertigo rahatsızlığımla ilgili harika mesajlar aldım. Herkes muhteşem önerilerde bulunmuş, çok teşekkür ederim. Tabii üzüleceğinizi düşünmemiştim. Endişelenmeyin, çok iyiyim. Bunu daha önce iki defa yaşadım. Meşhur kristalleri yerine oturttuktan sonra kendime geliyorum" ifadelerini kullandı.

    VERTİGO NEDİR?

    Vertigo bir rotasyon hareketidir. Bu durum, eşyaların hastanın etrafında bir eksen çevresinde dönüyor hissi veya gözler kapalı iken hastanın eşyalar etrafında dönüyormuş hissi olarak da tarif edilebilir. Vertigo bir hareket halisünasyonudur ve olmayan bir hareketin algılanmasıdır. Vertigo, başlı başına bir hastalık değildir ancak pek çok hastalığın belirtisi olarak ortaya çıkabilir. Tahminlere göre, dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 5 ile 10'u vertigoyla tanışmış durumdadır.

    Seray Kaya hastalığını açıkladı

    Seray Kaya hastalığını açıkladı

    Seray Kaya hastalığını açıkladı

    Seray Kaya hastalığını açıkladı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Seray Kaya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (41)

    Avni:

    bu seren kaya güzel olabilir fakat albenisi yok.bence zehra daha güzel.

    26
    1
    yanıtYanıtla
    Batinin usaği:

    Zehra kim loo

    yanıt1
    yanıt0
    DELİ BEDRİ:

    Batının uşağı kapa çeneni malak osuruk nabeeer

    yanıt0
    yanıt0
    Avni:

    kuzeyin uşağı kanka nerdesin.kendini özlettine.

    24
    1
    yanıtYanıtla
    Batinin usaği:

    Batınin usagi olurmu Avnicik

    yanıt2
    yanıt0
    GORELELİ:

    Avni kuzeyin uşağı hala memlekette en son duyduğumda annesi vefat etmiş rizeye götürmüştü Soranlara selamı var

    yanıt0
    yanıt0
    BABAYİĞİT:

    Batının uşağı kapa lan çeneni malak tokadı yersin haa sığırcık

    yanıt0
    yanıt0
    Avni:

    aleyna tilki haberi varmı acaba.kendisini beğeniyorumda.

    16
    1
    yanıtYanıtla
    BETER OL.:

    Beter olur İnşAllah hiç değilse bu memleket bir imansızdan bir Ahlaksızdan daha kurtulur şunun haline bak giyinik çıplaklar, etlerinin reklamını yapmaktan başka bir icratı olmayan mahlüklar.

    1
    15
    yanıtYanıtla
    SMMM:

    BİLEREK TEPKİ ÇEKMEK İÇİN YAPILMIŞ BİR YORUM, LÜTFEN DİKKATE ALMAYINIZ. SALLAMAYINIZ. DELİDİR.

    yanıt3
    yanıt0
    Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title