Haberler

Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı! Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak

Güncelleme:

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün birkaç gündür yayına çıkmaması merak konusu olmuştu. Öztürk'ün, eşi Kurretülayn Matur'un paylaşımı sebebiyle kovulduğu iddiası konuşulurken, Furkan Dede merakla beklenen sorunun yanıtını açıkladı. Semih Öztürk, Survivor Ekstra'da olmayacak.

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımından Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan'ı hedef aldığı ileri sürüldü. Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu ileri sürülmüştü.

PAYLAŞIM ACUN ILICALI'YI KIZDIRDI

Semih Öztürk'ün karısının Alpay Kazan paylaşımının Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası vardı. Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı

"SEMİH ÖZTÜRK BU SEZONDA BİZİMLE BİRLİKTE OLMAYACAK"

Furkan Dede açıklamasında "Bugün netleştiği için söylüyorum ; Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezon bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı

Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Semih Öztürk Acun Ilıcalı Furkan Dede Haberler

500

Yorumlar (8)

Sami İşgören:

kimde bunlar, bunları adam yapan acun. kumbaradaki bozuk para gibi ister elinde tut ister şimdi acunun yaptığı gibi harca gitsin:)))

125
12
yanıtYanıtla
Metin Görkem :

Nasıl ki O Ses Türkiye Hadisesiz foslaştıysa, Survivor ekstra da Semihsiz bir anlam ifade etmiyot. Saygılar...

67
66
yanıtYanıtla
Hek Tor:

İşte bu yaaaaa, böylesine Türkiye''nin en önemli gündemlerini getirin haber olarak bizlere... Teşekkürler, binlerce teşekkürler.

106
14
yanıtYanıtla
Erkan Taş:

Semih Öztürk, çok gıcık bir insan, onu ekranlarda gördükçe daha da gıcık olduğum biriydi. Ütopya'dana bilenler bilir ne olduğunu. Eşi Kurretülayn Matur da ayrı bir vaka zaten. Gereksiz şeyler.

94
18
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Acun Semihin mi hakkını yemiş günde senede 6 ay haftafa 4 gün günde 30 dakika incin her ay servet gibi bir para veriyor bunun yanı sıra ceşitli ülkelere kendi ile beerebarde geziyor lüx içinde yaşıyor çok iyi oldu gıcık bir tipti eşide kendide

84
11
yanıtYanıtla
Sehms:

Birinin haksız yere işten konulmasına sırf sevmediğin için iyi olmuş yorumunu yapmak hastalıklı bir zihnin ürünüdür

yanıt19
yanıt10
Erol Kürkçü:

Ülkenin bir numaralı gündemiydi bu arkadaş neden yayına çıkmadı herkes merakla bekliyordu çok şükür açıklama yapılmış artık kafam rahat uyurum mazot 23 tl yağ 250 tl olmuş kimin umurunda oh beeeeee

15
2
yanıtYanıtla
Erdoğan Öztürk:

Harcadalar adami doğru konusuyor diye semih öztürk adam gibi adam

0
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title