Haberler

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

Güncelleme:

Kızım dizisinde 'Asu' karakterini oynayan oyuncu Selin Şekerci, sosyal medya hesabından "Kızım dizisi bana başka kapılar açtı" diyerek diziye veda ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz sene Kızım dizinin kadrosuna dahil olan oyuncu Selin Şekerci, sosyal medya hesabı Instagram'dan diziye veda ettiğini duyurdu. Set ekibiyle fotoğraf paylaşan oyuncu, "Kızım bana acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı" diyerek veda etti.

DİZİDEN AYRILDI

TV8 ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın oynadığı Kızım dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Diziye sonradan dahil olan Selin Şekerci, Instagram hesabından diziye veda ettiğini duyurdu.

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

"KIZIM BANA ACAYİP KAPILAR AÇTI"

Genç oyuncu Instagram hesabından set ekibiyle çekilen fotoğrafını şu notla paylaştı: "Birçok hikayeye bir çok karakter dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. Kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle anne oldum ben hem de Beren Gökyıldız gibi dünyanın en güzel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek.

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

"ANNELİĞİN KUTSAL OLDUĞUNU İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM"

Medyapım ile çalışmak, Fatih Aksoy'un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize koca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber 'anne'liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoş çakalın.

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

Selin Şekerci, Kızım Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (24)

Bekçi:

Selin hamfendi çok güzel bir bayan filimlerini beğenerek izliyorum iyi günler

19
2
yanıtYanıtla
Çelebi:

Merhaba selin

9
3
yanıtYanıtla
Thelive:

Ayrılda gel seni tatlı şey.

1
11
yanıtYanıtla
aysan yaltik:

keske hemen ayrilmasaydiniz.siz cok yakismistiniz.uzuldum sahsen.

4
7
yanıtYanıtla
DENİZ:

işini yarıda bırakan, insanları yüzüstü bırakan insanları sevmiyorum. . . . sana açılan o kapıları ben izlemeyeceğim.

5
1
yanıtYanıtla
MERDA:

BENDE REİS DİZİSİYLE KAPSAM DIŞI TASERONLUKLA EYYYY DİREKTEN BU MİLETİN EMEGİNİN HÜKÜMETLER GÖZÜNDE GRAM ZERRE DEĞERİ OLMADIGINI ÖĞRENDİM

2
4
yanıtYanıtla
Rizeli:

Sana kızım dizisi değil bir ozur kapıları actı, yolun çok açık bundan sonra

1
5
yanıtYanıtla
ALİ:

o açılan kapıları biz izlemeyeceğiz, , , insanları yarı yolda bırakanları sevmem

3
1
yanıtYanıtla
Selim vatansever:

Buyudukce kuculmeyi basarirsan ozaman buyuk oyuncu olursun

2
2
yanıtYanıtla
ADNAN YILDIZ:

Selin leyla hanımdan yetenekli leyla hanım tum hande oyunculardan yetenekli ve güzel fransa dan sonra tiyatroda en yetenekli ülke biziz

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title