Haberler

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle hayranlarını şaşırttı

Güncelleme:

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, TikTok'ta yayınlanan bir videosuyla gündeme geldi. Zayıflığıyla dikkat çeken usta oyuncu, videoda sevenlerine seslenerek onları ne kadar sevdiğini söylüyor.

Yeşilçam'da sayısız projede rol alan ve sonrasında Selena, Akasya Durağı ile Küçük Ağa dizilerindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. 90 yaşındaki oyuncu, çekilen bir videosunda ise son haliyle gündeme geldi.

SEVENLERİNE SESLENDİ

TikTok'ta yayınlanan bir videoda oyuncunun son hali dikkat çekti. Oldukça yaşlandığı ve zayıfladığı görülen usta isim, sevenlerine seslendi. Birçok şeyi hatırladığını söyleyen oyuncu, "Bu yaşta eskisi gibi hepinizi göremiyorum. Beraber zevkli anlar yaşayamıyoruz ama hepiniz kalbimdesiniz. Hepinizi hatırlıyorum ve anıyorum. Az önce dostum Bilge Zobu'nun adını duyunca dünyalar benim oldu. O kadar özledim o kadar özledim ki... Tiyatroda yıllarca beraber çalıştık. Bütün dostlarımı hatırlıyorum. Allah elimi, ayağımı biraz büzdü ama Allah'tan beynim çalışıyor. Hepinizi hatırlıyorum ve sevgiyle, dostlukla, iyi niyetlerle anıyorum" dedi.

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle hayranlarını şaşırttı

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle hayranlarını şaşırttı

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle hayranlarını şaşırttı

Selena'nın Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle hayranlarını şaşırttı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kayhan Yıldızoğlu Kayhan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

Bülent Duman:

her fani doğar büyür ve yaşlanır.ilahı kural.kimse gençliğine aklına güvenmesin.allahın adaleti unutmayalım.

84
16
yanıtYanıtla
aristoteles:

Adaleti dünya ü,zerinde görmiyoruz görmediğimiz yerdede adaletinemi inanıcaz gec bunları bunlar garibanların isyan cıkarmaması icin tatlı güzellemeler

yanıt35
yanıt102
filiz7550:

ALLAH SENİ ELE AYAĞA DÜŞÜRMESİN GÜZEL ÜSTAD......

92
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ben bu adamı çok seviyor ve daha da uzun ömür diliyorum. Neden mi? Zira BAZI Türk'üm diye geçinen zibidilerden daha fazla Türk olan Suna Yıldızoğlu'nu bizlere kazandırdığı için.

63
5
yanıtYanıtla
A B:

Selena dizisi 20 sene geçmiş vay be dün gibi zaman ne kadar hızlı

60
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title