Haberler

Selçuk Yöntem'in Aşk-ı Memnu dizisindeki sahnesi yıllar sonra sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan karakterini oynayan Selçuk Yöntem'in ayakta dikilirken yaptığı bacak hareketleri sosyal medyada gündem oldu. Yıllar sonra fark edilen sahneye ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Bir döneme damga vuran ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, yıllar sonra ortaya çıkan sahnesiyle gündem oldu. Dizinin başrol oyuncusu Selçuk Yöntem'in bir sahnede bacaklarıyla yaptığı ilginç hareketler, izleyenleri kahkahaya boğdu.

ÜNLÜ İSİMLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Ortaya çıkan sahnede Beren Saat koltukta oturuyor Selçuk Yöntem ise yemeğin hazırlanmasını beklerken bacaklarıyla ilginç hareketler yapıyor. 2010 yılında final yapan dizinin 9 yıl sonra ortaya çıkan sahnesi sosyal medyada en konuşulan videolardan biri oldu. Öte yandan videoyu izleyen Gonca Vuslateri, Bengü, Serra Tokdemir ve Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'ı kahkahaya boğdu.

Selçuk Yöntem'in Aşk-ı Memnu dizisindeki sahnesi yıllar sonra sosyal medyaya damga vurdu

2 YIL YAYINLANAN DİZİ YILLARA DAMGA VURDU

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 2008 yılında ekrana gelmeye başlamış ve 2010 yılında 24 Haziran'da 79. bölümü ile final yapmıştı. İzlenme rekorları kıran dizinin final bölümüne Bihter'in intiharı damga vurmuştu. Yıllardır tekrarları yayınlanan dizinin final bölümü ise her yıl izlenme rekoru kırıyor.

Selçuk Yöntem'in Aşk-ı Memnu dizisindeki sahnesi yıllar sonra sosyal medyaya damga vurdu

Selçuk Yöntem'in Aşk-ı Memnu dizisindeki sahnesi yıllar sonra sosyal medyaya damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Sosyal Medya Beren Saat Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (8)

Avni:

aslım çokonatım nerdesin

14
1
yanıtYanıtla
ADANALI MEHMET:

1950 YILINDA ÇEKİLMİŞ GİBİ BULANIK BİR VİDEO, SIRADAN AYAKHAREKETLERİ, ÜNLÜLERİN GEREKSİZ MANASIZ ANLAMSIZ SAÇMALIK YORUMLARI VE O YORUMLARA BEĞENİ VERMİŞ NE YAPTIĞINI BİLMEYEN FAN KİTLELERİ. . SAÇMASAPAN BİR ÜLKEYİZ.

7
1
yanıtYanıtla
AŞKI ZİNA:

ülkemiz bu zibidiler tayfasından ibaret değildir

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

zaman ne cabuk geciyor 9 yıl olmuş vay be

4
0
yanıtYanıtla
cem:

icin de sapiklik olan her dizi nedense bakiyor onu anlamiyorum kadin programin da ayni konu olan birisine hakaret ederler nerde ise cok dizi de aile icin sapiklik var zor mu adam gibi sey yapmak ya kardesim der sonrasi rezalet ya eski karisinin cocuk simdiki karisinin kizi ile bunu da yapan belli kanallar var demek bir spiklik aski var

2
1
yanıtYanıtla
demet:

Ne anlatıyorsun Cem kardeş, bir şey anlamadık?

yanıt0
yanıt0
Recep34:

Yazarlar bir kitap yazıyor yıllarca konuşuluyor geleceği görmüş insanlar.

3
0
yanıtYanıtla
bir adam:

demekki bi tarafı kaşınmış oda kaşımış çokta abartmayın insanlık halii

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title