Haberler

Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'in yeni ilişkisi hakkında konuştu: Çok yakışıyorlar

Güncelleme:

TV8 ekranlarında Eser Yenenler'in sunduğu talk show programına konuk olan Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'in yeni ilişkisi hakkında konuştu. Ezgi Eyüboğlu'nu çok beğendiğini söyleyen Seda Sayan, "Oğulcan'ın hayatındaki kimseyi bu zamana kadar kıskanmadım. Çok yakışıyorlar" dedi.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığı ve aynı zamanda Yemekteyiz programını sunduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler Show programının konuğu oldu. Oğlu Oğulcan Engin'in yeni ilişkisi hakkında konuşan Seda Sayan, Ezgi Eyüboğlu'nu çok beğendiğini belirterek, "Oğlumla çok yakışıyorlar" dedi.

"OĞULCAN'IN HAYATINDAKİ KİMSEYİ BU ZAMANA KADAR KISKANMADIM"

Eser Yenenler'in talk show programına konuk olan Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'in yeni ilişkisi hakkında konuştu. Seda Sayan, Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu'nu çok yakıştırdığını söyledi.

Seda Sayan, Oğulcan Engin'in yeni sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nu çok beğendiğini söyledi. Seda Sayan, "Oğulcan'ın hayatındaki kimseyi bu zamana kadar kıskanmadım. Hatta öyle ki yanında kimi görsem 'Aa ne kadar iyi kız, evlensene' falan diyorum. Ezgi de çok güzel bir kız, oğlumla çok yakışıyorlar" dedi.

EVLİLİK TAVSİYESİ DE VERDİ

Seda Sayan, linç köşesinde de sosyal medyada paylaşılan esprili mesajlara bir hayli güldü. "TV8'i ne zaman açsam karşıma Seda Sayan çıkıyor, ne yaptınız siz" diye yazan bir mesaja ünlü şarkıcı çok güldü ve "Aga her yerde ben varım bee" diye konuştu.

O Ses Türkiye yarışmasının son şampiyonu unvanına da sahip olan şarkıcı, stüdyodaki konuklarına evlilik tavsiyesi de verdi. Seda Sayan genç kızlara flört ettiği erkeklerin TC kimlik numaralarını istemelerini ve onları araştırmaları öğüdünü programda da yineledi.

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Seda Sayan, "Çünkü bazı erkekler kadınları kandırıyor. 'Şöyle bir insanım, bekarım, boşandım, boşanıyorum' diye yalanlar söylüyor. Flört ederken her şey güzel gidiyor. Tamam iste TC kimlik numarasını, bak siciline. Temizse işi de uzatma bas nikahı, evlen" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (13)

Elde Var 1:

GERÇEKTEN, BU SEDA SAYAN'' I , SEVEN BİRİ VARMI. . . !!!!!!

10
1
yanıtYanıtla
GICIK:

OĞLU

yanıt3
yanıt0
Doğrucu Davut:

Bu kadının haberini gördümmü sinirlerim bozuluyor vesselam.

9
2
yanıtYanıtla
KAYIN BABA:

YA BİDE BANA SOR. . ŞEYTAN GÖRMÜŞ OLUYORUM.

yanıt6
yanıt2
ŞANLI:

Şehit haberleri varken bunları duymak mide bulandırıcı

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Memleketin geldiği durum acınası, kimler, kimlerle beraber ahlak ve hayat dersi veriyor, ,

8
0
yanıtYanıtla
CONI:

EZGI 31 YASINDA LAN BIRAZ UFAK BULSAYDIN

0
6
yanıtYanıtla
Güz:

Yeni kimliklerde evli bekar dul yaziyor mu ki.Sahsen ben oglumun evlenmis bosanmis biriyle evlenmesini istemem.Ama tabi oglumda bir iliski beraberlik yasamadan evlensin.Sadece birbirlerini sevsinler.

0
4
yanıtYanıtla
adanalı serhat:

keşke oğlu 55 yaşında bir kadınla evlense. . bakalım seda hanım ne yapar? çok merak ediyorum. kendisi hep genç erkeklerle aşk yaşadı evlendi. umarım oğlu bunu yapar seda hanım şok olur :)

4
0
yanıtYanıtla
sercan:

hahahahaah alemsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title